Viides kokoomateos julkistettiin | SeAMK

SeAMKin viides kokoomateos julkistettiin

kategoria: SeAMK Info
Tuore kokoomateos on kattava läpileikkaus koko SeAMKin toiminnasta.

SeAMKin viides kokoomateos julkistettiin maanantaina 4.9. Kokoomateos on nimeltään Kansainvälinen ja yrittäjähenkinen – paras korkeakoulu opiskelijalle. Teos juhlistaa myös SeAMKin 25-vuotista taivalta avaamalla näyteikkunan SeAMKin toimintaan juhlavuonna 2017.

Kokoomateoksessa on 55 artikkelia ja kirjoittajia on kaikkiaan 105. Kirjoittajia on kaikista SeAMKin yksiköistä sekä toimistosta. Lisäksi lukuisat SeAMKin yhteistyökumppanit ovat osallistuneet artikkelien kirjoittamiseen. Teos sekä täydentää että päivittää aiemmissa kokoomateoksissa ja SeAMKin muissa julkaisuissa olevia artikkeleita. Neljässä aiemmassa kokoomateoksessa on jo nähtävillä SeAMKin tarinan jatkumo, jonka keskeisenä elementtinä on opiskelijoiden, yritysten ja laajemmin koko alueen palveleminen. Tämä tarina jatkuu myös tuoreimmassa kokoomateoksessa.

Kokoomateoksen artikkelit on koottu neljän, SeAMKin visiosta nousevan teeman alle: Vaikuttava SeAMK, Kansainvälinen SeAMK, Yrittäjähenkinen SeAMK sekä SeAMK – Paras korkeakoulu opiskelijalle. Kirjan rakenteella pyritään samalla madaltamaan eri tieteenalojen, koulutusalojen sekä henkilöstöryhmien raja-aitoja ja tuomaan esiin monialaista yhteistyötä.

Kokoomateoksen toimituskuntaan ovat kuuluneet Elina Varamäki, Pasi Junell, Seliina Päällysaho, Silja Saarikoski ja Sirkku Uusimäki.