Seliina Päällysaholle Finn-ARMA-verkoston tunnustuspalkinto tutkimuksen ja tutkimushallinnon eteen tehdystä työstä | SeAMK.fi

Seliina Päällysaholle Finn-ARMA-verkoston tunnustuspalkinto tutkimuksen ja tutkimushallinnon eteen tehdystä työstä

Nainen, jolla on ruskeat pitkät hiukset, silmälasit ja musta paita, katsoo kameraan hymyillen.
SeAMKin tutkimuspäällikkö Seliina Päällysaho.

Suomalaisten korkeakoulujen yhteistyöverkosto Finn-ARMA on myöntänyt Seinäjoen ammattikorkeakoulun tutkimuspäällikkö Seliina Päällysaholle tunnustuspalkinnon ansioista valtakunnallisen tutkimusyhteistyön parissa. Verkoston vuosittain jakama palkinto myönnetään suomalaisen yliopiston, ammattikorkeakoulun tai tutkimuslaitoksen tutkimuspalvelutehtävissä työskentelevälle henkilölle, joka on omalla toiminnallaan edesauttanut tutkimuspalvelutehtävissä työskenteleviä yhteistyön, palveluiden ja alan ammatillisen osaamisen kehittämisessä.

Palkinnon perusteissa Päällysahoa kuvaillaan aktiiviseksi ja näkyväksi ammattikorkeakoulukentän edustajaksi monenlaisessa kansallisessa yhteistyössä. Hän on avainhenkilö opetus- ja kulttuuriministeriön kärkihankkeessa “Ammattikorkeakoulujen avoin TKI-toiminta, oppiminen ja innovaatioekosysteemi” sekä ollut aktiivinen kansallisessa avoimen tieteen ja tutkimuksen kehitystyössä.

Palkinnon on vuonna 2018 saanut Jaana Backman (UEF) ja vuonna 2019 Jörg Langwaldt (TaY). Vuonna 2020 palkintoa ei myönnetty.