Kone- ja tuotantotekniikan laboratorio

Kone- ja tuotantotekniikan laboratorio tarjoaa opiskelijoillemme laadukkaat tilat kehittää ammatillista osaamistaan. Laboratoriossa on vuosien varrella luotu pohjaa ammatilliselle osaamiselle, saatu kontakteja työpaikkoihin ja ideoitu oman yrityksen perustamista.

Opiskelijat pitävät konetekniikan laboratoriossa työskentelystä.

– Kimmo Kitinoja, lehtori

Laboratoriosta valmiuksia työelämään

Laboratoriossa opiskelijat harjoittelevat esimerkiksi koneistusta, mittausta ja särmäystä. Erilaiset projektityöt ovat myös mahdollisia kone- ja tuotantotekniikan laboratoriossa. Alueelliset ja kansalliset yritykset ovat esimerkiksi antaneet opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa erilaisia projektitöitä ja saada siten tuntumaa työelämässä vastaan tuleviin projekteihin ja työtehtäviin.

Katso 360-videot laboratoriosta

Kone-ja tuotantotekniikan laitekanta

Laboratoriomme nykyaikaisilla laitteilla tarjoamme opiskelijoillemme laadukasta ja käytännönläheistä opetusta kone- ja tuotantotekniikan eri osa-alueilla. Palvelemme myös alueemme yrityksiä, tarjoten heille palvelutoimintana esimerkiksi menetelmien kehitystä ja prototyyppien valmistusta.

SeAMKin kone- ja tuotantotekniikan laboratorioista löytyy kattava valikoima laitteita opiskelijoiden ja yritysten käyttöön. Meiltä löytyy työkalut innovoida uutta ja kehittää jo olemassa olevaa tuotetta. Tarjolla on mm. levytyöstöön, koneistukseen, hitsaukseen, sorvaukseen ja jyrsimiseen soveltuvat laitteet.

Lisätietoa kone- ja tuotantotekniikan laboratoriosta

Juho Yli-Suomu

Lehtori

erikoisala: Kone- ja tuotantotekniikka

sähköposti

Juho.Yli-Suomu(a)seamk.fi

puhelin

+358408302146

Jussi Yli-Hukkala

Lehtori

sähköposti

Jussi.Yli-Hukkala(a)seamk.fi

puhelin

+358408319622