Food Business Challenge

Food Business Challenge järjestetään taas vuonna 2025!

Food Business Challenge -ideakilpailussa etsitään ruoka-alalle uusia innovaatioita ja liikeideoita kaikille ruokaketjun osa-alueille!

Food Business Challenge -ideakilpailun tavoitteena on edistää ja nostaa esille uusia ideoita ja liiketoimintaa ruoka-alalle. Kilpailussa huomioidaan koko ruokasektori alkutuotannosta aina kuluttajien lautaselle asti. Kilpailu on suunnattu suomalaisissa korkeakouluissa opiskeleville opiskelijoille ja osallistua voi opiskelualasta riippumatta. Kilpailuun voi osallistua yksin tai tiiminä, suomeksi tai englanniksi. Kilpailun teemana on kestävät ruokaratkaisut.

Kilpailuun osallistumisen tukena toimii Food Business Challenge -verkkototeutus, jossa kilpailuideaa lähestytään pienempien osatehtävien kautta, joiden avulla rakentuu lopullinen ideakuvaus. Osatehtävissä esimerkiksi kuvataan ideaa tarkemmin, pohditaan sitä kestävyyden kannalta ja kartoitetaan kilpailijoita sekä millaista osaamista idean toteuttaminen vaatii.

Verkkototeutuksen suorittamisesta saa 2 op ja jos osallistuja etenee kilpailun finaaliin saakka, saa kokonaisuudesta yhteensä 3 op.

Ilmoittautuminen verkkototeutukselle ja ideakilpailuun avautuu syys-lokakuussa 2024!

Food Business Challenge -ideakilpailun finaali käydään Seinäjoella tiistaina 13.5.2025  Lakeus kokkaa -messuilla.

 

Lisätietoa

Järjestäjä informoi kilpailun etenemisestä Food Business Challengen Facebook-profiilissa, sekä SeAMK Ruoka- ja SeAMK Instagram – ja Facebook-profiileissa. Finaaliin edenneille ilmoitetaan sähköpostitse.

Kilpailua koskevat kysymykset sähköpostitse: fbc@seamk.fi

Lisätiedot:

Lotta Haapala | lotta.haapala@seamk.fi | 040 830 2034

 

Haapala, Lotta

Projektipäällikkö

sähköposti

puhelin

+358408302034

EPliitto, SeAMK, EU, Innokaupungit ja Seinäjoen kaupunki -logot.