Yrityspäivä Seinäjoella | Career Day | SeAMK

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 5.2.2020 Frami Kampuksella Seinäjoella.

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

SeAMK Yrityspäivä yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä. Yrityksille on varattu ständipaikkoja Frami F:ssä. SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Huom. Yritys ei voi varata tiettyä ständipaikkaa.

Tervetuloa mukaan!

Katso yritysten ständipaikat:  Ständit_SeAMK Yrityspäivä.

Ständien koko ja sijainti

Yritysten omat messuseinäkkeet ovat tervetulleita. Huomioikaa kuitenkin osastojen rajoitettu koko.

yrityspaivan pohjakartta frami-f v2020

Muutokset mahdollisia.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Sirkku Uusimäki
sirkku.uusimaki(at)seamk.fi
Puh. 040 830 4253

SeAMK Yrityspäivä opiskelijalle ja henkilökunnalle

Aikataulu

Aamupäivällä klo 9.00–10.45 messuille osallistuvat SeAMK Tekniikan ja Ruoan opiskelijat ja iltapäivällä klo 12.15–14.00 Sosiaali- ja terveysalan sekä Liiketoiminta ja kulttuurin opiskelijat.

Erityisasiantuntija Marko Mikkolan luento on aamulla klo 10.00–10.45 sekä jälleen iltapäivällä klo 13.15–14.00.

SeAMK Yrityspäivä on koko SeAMKin tapahtuma. Päivän aikana opiskelijat voivat tutustua eri alojen yrityksiin sekä työnantajaorganisaatioihin Frami F:n ständeillä. Yrityspäivä mahdollistaa opiskelijan oppia tuntemaan merkittävän joukon alueen työelämätahoja. Tilaisuudesta on mahdollista saada eväitä myös omalle työuralle.

Olemalla aktiivinen voi mahdollisesti löytää tapahtumasta esimerkiksi mielenkiintoisen projektityön aiheen, ensi kesän kesätyöpaikan tai jopa tulevaisuuden vakituisen työpaikan. Nappaa kiinni tilaisuudesta ja lähde mukaan verkostoitumaan!

Puheenvuorot

Silmälaispäinen parrakas mies katsoo hymyillen suoraan kameraan.

“Näkökulmia muutokseen”, Marko Mikkola, erityisasiantuntija, Satakunnan ammattikorkeakoulu.

Mikkola toimii Satakunnan ammattikorkeakoulussa erityisasiantuntijana. Hän on työskennellyt suuren osan työurastaan digitaalisuuden parissa. Nyt, kun digitaalisuus on jo täällä, on hänen mielenkiintonsa siirtynyt teknologiasta ihmiseen. Koneiden viedessä meiltä joka hetki helppoja tehtäviä, jää ratkottavaksemme jäljelle yhä vain vaikeampia. Tämä tulee näkymään yhä useammin ihmisen ja koneen välisenä vertailuna. Mikkola uskoo, että tämä vertailu tulee korostamaan niitä seikkoja, joissa meidän pitää kehittyä. Arjessamme korostuvat infotulva, häiriöt ja kiire. Eteemme tulee yksi toisensa jälkeen uusia asioita, joihin meidän pitää reagoida. Näissä tilanteissa tarvitsemme yhä useammin nykyistä parempaa kyvykkyyttä ajatella. Mikkola on panostanut tähän aiheeseen SAMKissa kehittäen uuden ajattelu opintojakson.

Lue lisää Mikkolan artikkelista “Ajattelun aikakausi: näkökulmia vol 1” »

International Students of SeAMK

At SeAMK Career Day You can get to know companies and organizations in our region and practice your networking skills during the day. You can suggest some project work or thesis ideas to the represented organizations or inquire possibilities for internships.

Please note there is a LinkedIn Workshop in Classroom F412 SeAMK Career Day. You can find the timetable in Frami F info desk on week 6.

Mukana olevat yritykset