SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään 07.02.2018 klo 09.00–15.00 Seinäjoen Frami Kampuksella.

SeAMK Yrityspäivässä kohtaavat yritykset, organisaatiot, opiskelijat ja henkilökunta. Tapahtumassa yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä vuorostaan tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä SeAMK ja JoPo – Jopparilta Polkimille Urasuunnittelussa -hanke.

Tervetuloa yrityspäivään!

SeAMK Yrityspäivä yritykselle tai organisaatiolle

SeAMK Yrityspäivässä Seinäjoen Frami kampuksella kokoontuvat yritysten/organisaatioiden edustajat, eri alojen opiskelijat, SeAMKin henkilöstö sekä muut osallistuvat yritykset. Kokoontuminen mahdollistaa yritysten / organisaatioiden edustajille tilaisuuden rakentaa yhteyksiä tulevaisuuden koulutettuihin eri alojen osaajiin (opiskelijoihin), SeAMKin asiantuntevaan henkilöstöön ja muihin osallistuviin yrityksiin. Yrityspäivä on myös mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai organisaatiota esille. Tilaisuus on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esimerkiksi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä. Yrityksellä tai muulla organisaatiolla on mahdollisuus varata ständipaikka Frami F:n tiloissa.

Ständien koko on noin 5-6 m2. Ständien alustavaan sijoittumiseen voit tutustua alla olevasta linkistä. Eri yritysten osastojen välille pystytetään kevytrakenteisia väliseiniä, mutta myös yritysten omat messuseinäkkeet ovat tervetulleita lisiä. Huomioikaa kuitenkin osastojen rajoitettu koko.

Varaa paikka pian, tilaa on rajoitetusti!

SeAMK päivittää osallistuvien yritysten nimet tapahtuman sivuille. Yritykset voivat lisäksi lähettää maksuttomasti esimerkiksi rekrytointi-ilmoituksen pdf:nä. SeAMK koostaa kaikki ilmoitukset Yritykset uutisoivat otsikon alle.

SeAMK Yrityspäivä opiskelijalle ja henkilökunnalle

SeAMK Yrityspäivä on koko SeAMKin tapahtuma. Päivän aikana opiskelijat voivat tutustua eri alojen yrityksiin sekä työnantajaorganisaatioihin Frami F:n ständeillä. Yrityspäivä mahdollistaa opiskelijan oppia tuntemaan merkittävän joukon alueen työelämätahoja. Tilaisuudesta on mahdollista saada eväitä myös omalle työuralle.

Olemalla aktiivinen voi mahdollisesti löytää tapahtumasta esimerkiksi mielenkiintoisen projektityön aiheen, ensi kesän kesätyöpaikan tai jopa tulevaisuuden vakituisen työpaikan. Nappaa kiinni tilaisuudesta ja lähde mukaan verkostoitumaan!

International Students of SeAMK

At SeAMK Career Day You can get to know companies and organizations in our region and practice your networking skills during the day. You can suggest some project work or thesis ideas to the represented organizations or inquire possibilities for internships.

Päivitämme sivua lähiaikoina.