Yrityspäivä Seinäjoella | Career Day | SeAMK

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 2.2.2022. Tilaisuus on verkossa alueen koronatilanteesta johtuen.

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Tällä kertaa toteutamme tapahtuman SeAMKin Teamsissa, jonne mukana oleville yrityksille on perustettu omat kanavat. Tapahtuma on messutyyppinen, eli opiskelijat ja henkilökunta vierailevat Yrityspäivässä valiten eri kanavien joukosta heitä kiinnostavia yrityksiä, kuuntelemalla siellä yritysten esityksiä ja kysymällä lisätietoja.

SeAMKin henkilökunnalle ja opiskelijoille tiedotetaan Yrityspäivän Teamsistä viikon 5 alussa. Yritykset ja organisaatiot saavat linkin viikolla 3. Yritysten ja organisaatioiden kanavien lisäksi tapahtumaan kuuluu luento ja työpaja.

Yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.  SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 2.2.2022 klo 9.00 – 15.00 virtuaalisena. Ajankohtainen tieto tapahtumasta päivitetään tälle sivulle.

Ilmoittautuminen on käynnissä 21.1.2022 asti. Tiedustele tarvittaessa lisää yhteyshenkilöiltä.

Huom. Lisäämme meille ilmoittautuneet tapahtumaan osallistuvat yritysten ja organisaatioiden yhteyshenkilöt Teamsiin 20.-21.1.2022. Lähetämme yrityksille ja organisaatioille lisätietoa 21.1.2022.

Opiskelijalle ja henkilöstölle

Yrityspäivä löytyy opiskelijoiden lukujärjestyksistä.

Yrityspäivä on opiskelijalla ja myös henkilökunnalle hieno mahdollisuus tutustua ja verkostoitua useiden yritysten kanssa kerralla.  Hyödynnä mahdollisuutesi ja kysele yritysten ja organisaatioiden ajankohtaisia kuulumisia.

Yritykset esittäytyvät 2.2.2022 klo 9-n. 14 SeAMK Yrityspäivän omassa Teams-ryhmässä, jonne  jokaiselle yritykselle on luotu oma kanavansa. Näihin eri kanaviin on hyvä perehtyä päivän aikana ja keskustella yritysten kanssa. Lisäksi päivän aikana järjestetään asiantuntijaluento ja työpaja, joista alla tarkemmin.

Luento: Oman urapolun rakentaminen jo opiskeluaikana

SeAMK Yrityspäivän luennoitsijaLuennolla käsitellään, miten pystyt rakentamaan omaa urapolkuasi ja ammattilaisprofiiliasi jo opiskeluaikana ja lisäät näin työllistymismahdollisuuksiasi valmistumisen jälkeen.

Luennon pitää yrittäjä, uravalmentaja Terhi Saarikoski, joka on työskennellyt vuosia työelämän tarpeiden ja työllistymisen parissa. Tämän päivän työnhaun keinot ja erityisesti alanvaihtajien ja uutta ammatillista suuntaa etsivien henkilöiden työllistyminen ovat Terhin erikoisalaa.

Luentojen ja työpajojen aikataulut löydät työpajatekstin alapuolelta.

Oma osaaminen esille -videotyöpaja

Tervetuloa napakkaan työpajaan, jossa saat vinkkejä oman videoesittelyn tekemiseen. Työpajassa saat eväät siihen, kuinka esität osaamisesi lyhyesti ja ytimekkäästi. Lisäksi saat tukea myös videon helppoon tekniseen toteutukseen, esimerkiksi kännykällä tai ruudunkaappausohjelmalla.

Työpajan vetäjät: Sini Karjalainen ja Sanna Valkosalo

Työpajan toteuttavat yhteistyössä Digikyky ja OK työmarkkinoilla -hankkeet.

Luennon ja työpajojen aikataulut

Aamupäivä
Luento klo 10.30-11.00 ja
Työpaja noin klo 11.00-11.15.

Iltapäivä
Luento klo 13.30-14.00 ja
Työpaja noin kello 14.00-14.15.

Aamupäivän ja iltapäivän luennot ja työpajat ovat keskenään samansisältöiset.

Digikyvyn logoEU Euroopan sosiaalirahastoVipuvoimaa EU:lta -logoOK Työmarkkinoilla -hankkeen logo

 

 

 

 

 

 


Muutokset ovat mahdollisia.

SeAMK Yrityspäivään 2022 ilmoittautuneet yritykset/organisaatiot

Lisätietoja

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Nainse seisoo sivuttain käsi lanteilla.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)