Yrityspäivä Seinäjoella | Career Day | SeAMK

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 5.2.2020 Frami Kampuksella Seinäjoella.

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

SeAMK Yrityspäivä yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä. Yrityksille on varattu ständipaikkoja Frami F:ssä. SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Huom. Yritys ei voi varata tiettyä ständipaikkaa. Ilmoitamme paikat yrityksille tammikuussa 2020.

Tervetuloa mukaan!

Ständien koko ja sijainti

Ständien koko on noin 3-4 m2. Yritysten omat messuseinäkkeet ovat tervetulleita. Huomioikaa kuitenkin osastojen rajoitettu koko.

Taustatietoa:  Yrityspaivan 2019 pohjakartta (huom. muutoksia tulee vuoden 2020 tapahtumaan)

Muutokset mahdollisia.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Sirkku Uusimäki
sirkku.uusimaki(at)seamk.fi
Puh. 040 830 4253

SeAMK Yrityspäivä opiskelijalle ja henkilökunnalle

SeAMK Yrityspäivä on koko SeAMKin tapahtuma. Päivän aikana opiskelijat voivat tutustua eri alojen yrityksiin sekä työnantajaorganisaatioihin Frami F:n ständeillä. Yrityspäivä mahdollistaa opiskelijan oppia tuntemaan merkittävän joukon alueen työelämätahoja. Tilaisuudesta on mahdollista saada eväitä myös omalle työuralle.

Olemalla aktiivinen voi mahdollisesti löytää tapahtumasta esimerkiksi mielenkiintoisen projektityön aiheen, ensi kesän kesätyöpaikan tai jopa tulevaisuuden vakituisen työpaikan. Nappaa kiinni tilaisuudesta ja lähde mukaan verkostoitumaan!

International Students of SeAMK

At SeAMK Career Day You can get to know companies and organizations in our region and practice your networking skills during the day. You can suggest some project work or thesis ideas to the represented organizations or inquire possibilities for internships.

Please see the English seminar.

Vuoden 2020 teemasessiot

Opiskelijoille suunnattujen teemasessioiden aiheena on työnhaku- ja työelämätaidot sekä oman profiilin kirkastaminen.
Teemasessioiden osalta aamun ja iltapäivän ohjelma on samansisältöinen. Tilaisuuteen voi halutessaan osallistua myös yritykset.

 

Mukana olevat yritykset