Yrityspäivä Seinäjoella | Career Day | SeAMK

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 3.2.2021 poikkeuksellisesti virtuaalisena koronaviruspandemian johdosta.

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Tapahtuma järjestetään Teamsissä ja osin Youtubessa. Opiskelijat osallistuvat tapahtumaan kahdessa eri ryhmässä kello 9-11 ja 12-14.

SeAMK Yrityspäivä 2021 verkossa

Yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.  SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Ilmoittaudu Yrityspäivään tästä linkistä 20.1.2021 mennessä

Osallistuvilla yrityksillä/organisaatioilla on  Teams-kanava, joka mahdollistaa yrityksen ja opiskelijan keskustelun ja vuorovaikutuksen. Yritys saa linkin Teamsiin SeAMKilta. Yritys vastaa itse Teamsissä esittelemästään sisällöstä.

Yritys voi myös esitellä toimintaansa, kertoa rekrytoinneista tai hakea tekijöitä etukäteen Teams-kanavalle jaetun materiaalin avulla tai/sekä keskustelemalla ja jakamalla materiaalia Yrityspäivän aikana.

Etukäteismateriaali on lähetettävä osoitteeseen yrityspaiva@seamk.fi viimeistään 20.1.2021. Materiaali voi olla powerpoint, pdf, videolinkki tai linkki esimerkiksi yrityksen verkkosivuille. SeAMK julkaisee tämän kanavalla etukäteen jaettavan materiaalin, jolloin ne ovat Teamsissä opiskelijoiden ja henkilökunnan selailtavina koko päivän ajan. Päivän aikana esitettävät materiaalit eivät tallennu yrityksen kanavalle ja näkyvät vain silloin, kun yrityksen edustaja niitä esittelee.

Huom. Teknisten haasteiden vuoksi jouduimme sopeuttamaan suunnitelmaa. Pahoittelemme tilannetta. Löydät tarkemmat tiedot ja ohjeet ohesta. Kirje yrityksille – ohjeet

Ohje Teamsiin kirjautumisesta vieraana

Opiskelijalle ja henkilöstölle

Opiskelijat osallistuvat tapahtumaan kahdessa eri ryhmässä 3.2.2021 kello 9-11 ja 12-14 Teamsissä ja osin Youtubessa. SeAMK Yrityspäivä löytyy opiskelijoiden lukujärjestyksistä.

Yrityspäivä on opiskelijalla ja myös henkilökunnalle hieno mahdollisuus tutustua ja verkostoitua useiden yritysten kanssa kerralla. Kannattaa siis lukea yritysten ja organisaatioiden ajankohtaisia kuulumisia. Osallistu myös keskusteluihin.

Kanavat SeAMK YrityspäivässäOpiskelijat ja henkilökunta löytävät Yrityspäivän Teamsistä nimellä “SeAMK Yrityspäivä 2021” Yrityspäivänä 3.2.2021. Jokainen yritys/muu organisaatio on tässä yhdessä tiimissä omassa kanavassaan, joten sinun on helppo perehtyä kaikkiin mukana oleviin yrityksiin.

Huomioithan kaikki yritykset! Teamsin kanavalistalla vain aakkoskirjainten alkupään ensimmäiset yritykset näkyvät automaattisesti. Muut tulevat näkyviin klikatessasi kohtaa “xx piilotettua kanavaa” (kuvassa keltaisella).

 

 

 

Katso myös youtube-videot

Yrityspäivää varten on olemassa muutama yritysvideo. Näet ne täältä.

Muutokset mahdollisia.

Osallistuvat yritykset/organisaatiot 2021

Vuoden 2021 SeAMK Yrityspäivä järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisena. Alla tapahtumaan osallistuvat yritykset:

OP Etelä-Pohjanmaa
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry
Aspa palvelut oy
Passimo Oy
SL Kauneus / Oriflame edustus
I-Mediat Oy
Wärtsilä
Fieteri Oy
Studio Murros Oy / Esittävän taiteen koulu Glow
Epec Oy
Eezy Henkilöstöpalvelut
Myynninmaailma Oy
Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia
Go On Seinäjoki
Humana
Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus
Olkkari, Kokemus- ja vertaistoimijat ry
Kuusiolinna Terveys Oy
Atria Suomi Oy
Priima Yrityslaskenta
Wirokit Oy
Palvelualan ammattiliitto PAM ry
PowerPark
HKScan Finland Oy
DigiPlaza Oy
Into Seinäjoki Oy
Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
Oma Säästöpankki Oyj
Vahanen-yhtiöt
Juustoportti Oy
Sofor Oy
Nokia Solutions and Networks Oy
Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
Infrasuunnittelu Oy
Barona Pohjanmaa Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Lisätietoja

Sirkku Uusimäki

Palvelupäällikkö

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)