Yrityspäivä Seinäjoella | Career Day | SeAMK

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 3.2.2021 Frami Kampuksella Seinäjoella.

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Huom. SeAMK Yrityspäivä 2021 toteutetaan Framilla, mikäli koronavirustilanne sen sallii. Vaihtoehtona on varauduttu virtuaaliseen tapahtumaan.

SeAMK Yrityspäivä yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä. Yrityksille on varattu ständipaikkoja Frami F:ssä. SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Varaudumme virtuaaliseen tapahtumaan, mikäli koronaviruspandemia ei salli fyysisen tapahtuman järjestämistä.

Huom. Yritys ei voi varata tiettyä ständipaikkaa.

Ilmoittaudu Yrityspäivään tästä linkistä

Ständien koko ja sijainti

Yritysten omat messuseinäkkeet ovat tervetulleita. Huomioikaa kuitenkin osastojen rajoitettu koko. Mikäli tapahtumaa ei pystytä koronavirustilanteen johdosta järjestämään Framilla, on virtuaalinen tapahtuma mahdollinen.

yrityspaivan pohjakartta frami-f v2020

Muutokset mahdollisia.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Sirkku Uusimäki
sirkku.uusimaki(at)seamk.fi
Puh. 040 830 4253

 

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)