SeAMK Tekniikka

Laadukasta insinöörikoulutusta ja yritysyhteistyötä

Seinäjoen ammattikorkeakoulun tekniikan alan koulutustarjonta on monipuolista. Tekniikan yksikössä edustettuina ovat automaatiotekniikan, kone- ja tuotantotekniikan, rakennustekniikan ja tietotekniikan insinöörikoulutus sekä rakennusmestarikoulutus (bio- ja elintarviketekniikka siirtynyt SeAMK Elintarvike ja maatalouteen 1.8.2013). Lisäksi tarjolla on kaksi ylempään amk-tutkintoon johtavaa koulutusohjelmaa.

> Tutustu nuorten ja aikuisten kevään yhteishaussa oleviin koulutuksiin.

Insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen olennaisia osia SeAMKissa ovat käytännönläheiset projektiopinnot ja työharjoittelu. Näissä opiskelumuodoissa opiskelijat ratkovat yritysten toimeksiantoja ja oppivat arvokkaita työelämataitoja sekä luovat verkostoja potentiaalisiin tuleviin työnantajiin. Voit tutustua opintojen rakenteeseen opinto-oppaasta. Opiskelijoita kannustetaan myös kansainväliseen vaihtoon. Tutustu mahdollisuuteen opiskella kaksoistutkinto automaatiotekniikan ja tietotekniikan koulutusohjelmissa.

Yritysyhteistyö SeAMK Tekniikassa

Voimakas panostus yksikön toimitiloihin viime vuosina on luonut opiskelulle ja yritysyhteistyölle modernit, toimivat puitteet. Yksiköllä on nykyaikaiset tilat ja laboratoriovälineet.

Opiskelijat tekijöinä | Kysy lisää

  • projektiopinnot
  • työharjoittelu
  • opinnäytetyöt

 

 

Yhteystiedot
SeAMK Tekniikka
PL 64, 60101 Seinäjoki
Puh. 020 124 3000 (vaihde)
Faksi 020 124 4909
tekniikka(a)seamk.fi

Käyntiosoite
Kampusranta 9 A
60320 Seinäjoki

> Henkilöstö > Kartat

mm. simulointi- ja testauspalvelut, kehitys- ja koulutusprojektit sekä täydennyskoulutus- ja asiantuntijapalvelut

 

Ylös / Up