Siirtohaku SeAMKiin 1.-11.11.2017.Hae opiskeluoikeuden siirtoa toisesta ammattikorkeakoulusta SeAMKiin

Siirtohaku

01.11.2017klo08:00–15.11.2017klo15:00

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa siirto-opiskelijalla tarkoitetaan opiskelijaa, jonka opiskeluoikeus siirtyy toisesta ammattikorkeakoulusta SeAMKiin, eikä tutkintonimike vaihdu.

Hakeminen

SeAMKin syksyn siirtohaku toteutuu ajalla 1.-15.11.2017. Hakuaika alkaa ensimmäisenä hakupäivänä klo 8.00 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 15.00. Hakeminen tapahtuu Opintopolussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Koulutustarjonta Opintopolussa

Haettavana olevat koulutukset löytyvät Opintopolusta hakusanalla ”seamk siirtohaku syksy 2017″ tai alla olevan linkin kautta.

SeAMKin syksyn siirtohaun koulutukset Opintopolussa

Hakukohteiden valintaperusteet

Hakukohteiden hakukelpoisuusvaatimukset ja valintaperusteet löydät Opintopolusta koulutuksen valitsemisen jälkeen välilehdeltä “Valintaperusteet ja pääsykokeet” ja osiosta “Siirtohaku, SeAMK syksy 2017”.

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat julkistetaan viimeistään 15.12.2017. Kaikki hakijat näkevät oman tilanteensa Oma Opintopolku-palvelusta. Lisäksi SeAMK Hakijapalvelut tiedottaa valinnan tuloksista kaikille hakijoille sähköpostitse. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee ottaa opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua opiskelijaksi Oma Opintopolku -palvelussa viimeistään 29.12.2017 klo 15.00.

Tutkinto-ohjelman vaihtaminen SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulun sisällä voit samalla koulutusalalla (liiketalouden tai tekniikan ala) vaihtaa toiseen tutkinto-ohjelmaan suorittamaan samaa tutkintoa silloin, kun tutkintonimikkeesi ei muutu. Tutkinto-ohjelman vaihto siten, että tutkintonimike muuttuu, edellyttää aina yhteishakua ja sen mukaista valintapäätöstä.

Tutkinto-ohjelman vaihtohakulomake ja hakuohjeet löytyvät intrasta.

 

Tutustu siirtohaussa oleviin koulutuksiin:

Päivätoteutus

Monimuotototeutus

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto 1

Tutustu valinta-perusteisiin 2

Hae tutkintoon Opintopolussa 3

Osallistu valintakokeisiin 4

Ota paikka vastaan SeAMKissa 5

Opintopolku.fi