Korkeakoulujen kv-kevätpäivät 2024

#

Kv-kevätpäivät järjestettiin Seinäjoen ammattikorkeakoulun kampuksella 16.-17.5.2024. Torstaina ja perjantaina paneuduttiin  päivien teemaan Kansainvälinen Suomi? monipuolisen ohjelman kautta.

Teema kutsui meidät pohtimaan korkeakoulujen kansainvälistymisen nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Se haastoi meidät miettimään, mitkä ovat kansainvälistymisen ajureita, mahdollisuuksia ja haasteita sekä sitä, miten voimme yhdessä määrittää ja ohjata suuntaa, johon haluamme korkeakoulujemme etenevän globaalissa kontekstissa.

Kevätpäivät järjestetiin monikielisenä (suomi, englanti). 

Tapahtuman anti

Tapahtuman antiin ja tunnelmaan pääset mukaan näiden linkkien, valokuvien ja somepostausten kautta.

Ohjelma ja sessiokuvaukset

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Osallistumismaksu ja peruutusehdot

Kevätpäivien osallistumismaksu on 240€ (sis. alv). Maksu suoritetaan SeAMKin verkkokaupassa heti ilmoittautumisen jälkeen. Laskulla maksu ei ole mahdollista.  Linkki verkkokauppaan löytyy ilmoittautumisen vahvistusviestistä. Verkkokaupassa voi maksaa useamman osallistujan osallistumismaksun samalla kertaa.  Huomaathan merkitä selkeästi kenen tai keiden osallistumismaksu on kyseessä.  Vain maksettu rekisteröinti on virallisesti vahvistettu.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka (27.3.2024). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.
https://www.seamk.fi/tapahtuma/korkeakoulujen-kv-kevatpaivat-2024/#:~:text=Ohjelma%20ja%20sessiokuvaukset

Majoitusmahdollisuudet

Ilmoittautumismaksu ei sisällä majoitusta.

Majoittajilla on tarjoushinta saatavilla tarjouskoodilla rajoitetun ajan saatavuuden mukaan. Varaathan majoituksen mahdollisimman pian!

Valokuvaus

Tilaisuudessa kuvataan viestintä- ja markkinointitarkoituksiin.  Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Opetushallitus voivat hyödyntää tilaisuudessa tallennettua materiaalia omassa viestinnässään sekä tapahtuman jatkomarkkinoinnissa. 

Lisätietoja

Tiedustelut SeAMKin kevätpäivätiimiille:  kv-kevatpaivat2024(a)seamk.fi 

Hyödyllisiä linkkejä

Kuvia tapahtumasta

Someseinä #kvkevatpaivat