Jaakko Hallilasta SeAMKin uusi rehtori | SeAMK

Jaakko Hallilasta SeAMKin uusi rehtori

kategoria: SeAMK Info
Henkilökuva Jaakko Hallilasta.
SeAMKin uusi rehtori Jaakko Hallila. New President and CEO Jaakko Hallila.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun uudeksi rehtori-toimitusjohtajaksi on valittu hallintotieteiden tohtori Jaakko Hallila. Hän aloittaa tehtävässä 1.9.2020.

SeAMKin uudeksi rehtoriksi 1.9.2020 alkaen on valittu Jaakko Hallila. Hän on koulutukseltaan hallintotieteiden tohtori. Hallila työskentelee parhaillaan SeAMKin sosiaali- ja terveysalalla tutkimus- ja kehittämispäällikkönä.

Hallilalla on hyvät sidosryhmä- ja yhteistyöverkostot myös kansainvälisesti. Hän tuntee Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnan sekä alueen yritysten toimintaa, toteaa Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Hokkanen.

Aiemmin Hallila on toiminut mm. Etelä-Pohjanmaan liitossa kansainvälisten asioiden päällikkönä noin 11 vuoden ajan. Hän on vahvasti sitoutunut maakuntaan.

Arvioimme Hallilan lupaavimmiksi hakijoista. Nyt sukupolvenvaihdos tapahtuu yhtä aikaa SeAMKissa ja kaupungilla, kertoo Hokkanen.

Valinnasta päätettiin Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen kokouksessa 18.6.2020. SeAMKia menestyksekkäästi yli 25 vuotta luotsannut Tapio Varmola jää eläkkeelle 1. syyskuuta.

Hyvillä mielin ja innolla lähden kehittämään Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaa, toteaa Jaakko Hallila.