Janne Kapela ja Janina Jouppi palkittiin SeAMKin Vuoden Tekijöinä | SeAMK.fi

Janne Kapela ja Janina Jouppi palkittiin SeAMKin Vuoden Tekijöinä

kategoria: SeAMK Info
Janina Jouppi ja Janne Kapela Teamsissä järjestetyssä henkilöstötilaisuudessa, jossa Vuoden Tekijä -palkinnot julkistettiin.

Suunnittelija Janina Jouppi SeAMK Hakijapalveluista sekä asiantuntija Janne Kapela tekniikan alan tutkimus- ja kehittämistoiminnasta on palkittu SeAMKin Vuoden Tekijöinä. Vuoden Tekijät -huomionosoitus on seamkilainen perinne, jossa kuka tahansa henkilöstöstä saa esittää ketä tahansa henkilöstöön kuuluvaa henkilöä palkittavaksi. Esityksen voi tehdä myös ryhmä. Palkinnon kriteereissä nojataan SeAMKin strategisiin valintoihin yrittäjähenkisyydestä, kansainvälisyydestä, SeAMK-yhteishengestä ja aktiivisesta viestinnästä.

Janne Kapelaa ehdottaneet kuvaavat häntä uusista asioista innostuvaksi, tarkaksi ja teräväksi asiantuntijaksi, joka viestii työstään, tekniikan alasta ja SeAMKista aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa.

Janina Jouppia ehdottaneet kertovat hänen suureksi ansiokseen ammattikorkeakoulujen yhteisten, digitaalisten valintakokeiden järjestelyistä vastaamisen SeAMKissa järjestettyjen kokeiden osalta. Hyvin järjestetty ja viestitty kokonaisuus on saanut hyvää palautetta hakijoilta, mutta ollut myös lämmin yhteisöllinen kokemus mukana olleille SeAMKilaisille.

Onnittelut vielä Janinalle ja Jannelle!