Kokoomateos SeAMKin ja SAMKin yhteisestä tutkimusfoorumista on julkaistu | SeAMK.fi

Kokoomateos SeAMKin ja SAMKin yhteisestä tutkimusfoorumista on julkaistu

kategoria: SeAMK Info

Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestivät yhdessä kolmannen tutkimusfoorumin Seinäjoella 30.11.–1.12.2022. Tutkimusfoorumit saivat alkunsa korkeakoulujen yhteisestä OKM TKI Profit -hankkeesta kolme vuotta sitten. Ensimmäinen tutkimusfoorumi järjestettiin Porissa vuonna 2019. Vuonna 2021 tutkimusfoorumin järjesti SeAMK, ja se toteutettiin virtuaalisena.

Tutkimusfoorumi tarjoaa kummankin ammattikorkeakoulun asiantuntijoille mahdollisuuden ajantasaiseen tiedonsiirtoon, ajatusten vaihtoon sekä uusien yhteisten hankkeiden suunnitteluun. Tutkimusfoorumin artikkelit on koottu tähän kokoomateokseen. Yhteensä artikkeleita on 55, ja näissä on ollut yhteensä 145 kirjoittajaa. Osa on ollut kirjoittamassa useampia artikkeleita.

Tutkimusfoorumin ja tämän kokoomateoksen teemoina olivat digitaalisuus, vihreä siirtymä, yrittäjyys, terveyden edistäminen ja osallisuuden yhteiskunta. Suurin osa artikkeleista on hankkeisiin perustuvia, ja ne esittelevät hankkeen tuloksia. Mukana on myös puhtaita tutkimusartikkeleita. Artikkelit kuvastavat hyvin kahden ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoiminnan kirjoa.

Linkki kokoomateokseen: https://www.theseus.fi/handle/10024/788559