Kulttuuriala

Luovuutta ja elämyksiä!

Kulttuurialan tutkinto-ohjelmasta valmistutaan kulttuurituottajaksi (AMK). Kulttuurituottaja on kulttuuripalveluiden ja -tuotantojen asiantuntija, joka ideoi, suunnittelee, markkinoi, johtaa ja toteuttaa. Varsinainen monitaituri siis!

Kulttuurituottajana olet kulttuurialan multiosaaja, jonka asiantuntemus on suurta valttia kulttuuripalvelujen ja -tuotantojen toteuttamisessa. Kulttuurintuottajana ymmärrät taustatyön, käytännön työn ja luovuuden merkityksen onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

SeAMKin kulttuurituottaja on valmis tarttumaan erilaisiin kulttuurialan työtehtäviin tuottaen palveluita meille kaikille.

Kulttuurialan opiskelijoilla on Seinäjoen ammattikorkeakoulussa käsissään monipuoliset studiotilat. Kulttuurialan studiot pitävät sisällään työkaluja audiovisuaalisuuden, esittämisen, konseptoinnin ja muotoilun käyttöön.

Tule luomaan elämyksiä kanssamme!

Kulttuurialan koulutukset

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

SeAMKissa voi opiskella 6 koulutusalalla:

Miksi valita SeAMK?

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opintojen sisällöt ja oppimisympäristöt sekä parhaimmat opiskelun tukipalvelut ja työelämäyhteydet. Kansainvälisyyden, työelämäneuvonnan, harjoittelun ja opinnäytetyön osa-alueilla SeAMK ylsi toiselle sijalle. Tässä valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)