SeAMKin podcastit | SeAMK.fi

SeAMKin podcastit

SeAMKin kahdessa podcast-sarjassa, SeAMK Podcast ja SeAMK TALK, voit kuulla opiskelijoidemme, opiskelijakuntamme, SeAMKin henkilökunnan tai sidosryhmiemme näkökulmia esimerkiksi opiskelusta, opintojen aloittamisesta tai hankkeen tuloksista.

SeAMK TALK -podcasteissa voit kuulla mm. opiskelijoidemme, opiskelijakuntamme ja SeAMKin henkilökunnan näkökulmia esimerkiksi opiskelusta, opintojen aloittamisesta tai Seinäjoesta opiskelijakaupunkina. SeAMK TALK -sarjan uusimmat jaksot ovat linkitettynä alla. Voit kuunnella aiempien vuosien SeAMK TALK -podcasteja oikean reunan valikon sivuilla.

SeAMK Podcast -podcasteissa keskustelemme yrityksille ja muille organisaatioille sekä sidosryhmille ja alueen kehitykselle tärkeistä teemoista. Tässä podcast-sarjassa kuullaan myös hankkeiden tuloksista. SeAMK Podcast -sarjan jaksot löytyvät Julkaisut @SeAMK -verkkojulkaisupalvelusta.

SeAMKin podcast-sarjoja julkaistaan Acast-podcastalustalla, josta se jaetaan myös muihin musiikin suoratoistopalveluihin, kuten Spotifyihin.

SeAMK TALKin uusimmat podcastit

14. Bio- ja elintarviketekniikan opiskelijoiden ajatuksia koulutuksesta (12.1.2024)

Podcastin tekstivastine »


 

SeAMK TALK -podcastien mediatiedot

SeAMK TALK -podcastien julkaisutiedot ja toimituskuntaan liittyvät tiedot löydät tästä alapuolelta.

Julkaisija

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
SeAMK
Kampusranta 11 (Frami F)
60320 SEINÄJOKI

SeAMK TALK -toimituskunta

Outi Kemppainen
Annika Pollari
Tuomas Rauhala
Joni-Petteri Tuhkanen
yhteystiedot: videot(a)seamk.fi

Alasottoilmoitus

SeAMK TALK -podcastien toimitus on lähtökohtaisesti vastuussa verkkosivuilla olevan aineiston lainmukaisuudesta. Tekijänoikeuksien osalta sivuston ylläpito ei kuitenkaan ole vastuussa sivustojen sisällöstä, jos se on noudattanut alasottoilmoituksia eli poistanut sisältöjä, joista oikeudenhaltija on heille kertonut.

SeAMK TALK -podcastien aineistoa koskeva alasottoilmoitus tulee toimittaa postitse osoitteeseen:

Seinäjoen ammattikorkeakoulu / viestintä
PL 412
60101 Seinäjoki

Alasottoilmoitukseen tulee liittää seuraavat tiedot: