Reititin SeAMKin koulutuksiin

SeAMK Reititin.

Tervetuloa käyttämään Reititintä, ohjaustyökalua SeAMKin koulutuksiin!

Haaveiletko korkeakouluopintojen suorittamisesta, mutta oma reitti opintojen pariin ei ole vielä täysin selvillä? Tai ohjaatko työssäsi nuoria opintopoluille? Tältä sivulta löytyvä Reititin-ohjaustyökalu ohjaa ja opastaa sekä korkeakouluopinnoista kiinnostunutta että ohjaustyön ammattilaista löytämään erilaisiin tilanteisiin sopivimmat koulutusratkaisut. Valitsemalla tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon alla olevasta valikosta ohjaudut muutaman kysymyksen jälkeen valitsemaasi tilanteeseen parhaiten soveltuvien koulutusmahdollisuuksien äärelle. Voit myös palata vaihtamaan valintaasi vasemmassa alareunassa näkyvästä ”Edellinen”-painikkeesta.

Löysitkö etsimäsi?

Jos oma ala ja kiinnostuksen kohteet ovat vielä etsinnässä, ohjausta ja tukea on tarjolla. Omien kiinnostuksen kohteiden ja alan kartoittamisen voit aloittaa tutustumalla SeAMKissa Lukiosta väylä korkeakouluun -hankkeessa laadittuun Tulevaisuustyökirja SILMUun. Tulevaisuustyökirja SILMUn avulla voit saada uusia ajatuksia tulevien opintojen hahmottelemiseen. SeAMK Reititin ja SILMU on tuotettu osana Lukiosta väylä korkeakouluun -hanketta.

Jos koet vetoa tekniikan alan monipuolisiin työtehtäviin, tutustu uratarinoihin ja tyypillisiin työtehtäviin Valitse tekniikan ala -hankkeessa tuotettujen materiaalien avulla.

Voit aina myös lähestyä asiantuntijoitamme Hakijapalveluissa tai Jatkuvan oppimisen palveluissa. Yhteystiedot löydät tämän sivun lopusta.

AJANKOHTAISET HAUT

UUTISIA HAKIJALLE

lisää uutisia

TAPAHTUMIA HAKIJALLE

Lisää tapahtumia

Tutustu tarkemmin opiskeluun SeAMKissa

Lisätietoja opiskelijaksi hakeutumisesta ja jatkuvan oppimisen tarjonnasta

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501

Jatkuvan oppimisen palvelut

jatkuva.oppiminen(a)seamk.fi

EU Euroopan sosiaalirahasto       Vipuvoimaa EU:lta -logo