SeAMK Foorumi jatkaa myyttien murtamista naisista johtajina | SeAMK

SeAMK Foorumi jatkaa myyttien murtamista naisista johtajina

Mainosjuliste, SeAMK Foorumi 10. syyskuuta, Emilia Kangas, Malin Gustavsson, Minna Sillanpää, Charlotta Niemistö

SeAMK Foorumi -luentosarja on tämän muoden aikana murtanut myyttejä. Maksuttoman ja avoimen luentosarjan myytit ovat olleet yleisesti kuultuja väitteitä tai uskomuksia, joita asiantuntijat ovat puheenvuoroillaan purkaneet.

Kevään aikana käsiteltiin myytit ”Vanheneminen on kurjaa ja sitä pitää hävetä.”, ”Mies ei puhu eikä näytä tunteita.” ja ”Kuluttajan pienet teot pelastavat maailman.”

Syyskausi alkaa upean naisnelikon voimin tiistaina 10. syyskuuta kello 15 – 17. Charlotta Niemistö (Hanken), Malin Gustavsson (Ekvalita), Emilia Kangas (SeAMK) ja Minna Sillanpää (OmaSp) tarttuvat väitteeseen “Nainen on liian pehmeä ja empaattinen johtajaksi”. Asiantuntijat tuovat keskusteluun käsityksiä naisellisuudesta, naisena olemisesta ja sukupuolikeskeisestä ajattelusta. Tilaisuuden teemoja ovat muun muassa nainen ja perhe, nainen ja johtaminen, nainen ja ura. Puheenvuorojen jälkeen myyttiä puretaan keskustellen yhdessä yleisön kanssa.

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kevään luennot järjestetään auditoriossa F128 (Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki) kello 15-17 ellei muuta ole ilmoitettu.

SeAMK Foorumin syyskausi jatkuu 23.10. myytillä “Ihan sama mitä syö, kunhan on halpaa”. Vieraana tuolloin Sami Koponen Helsingin yliopistosta.

Murretaan myyttejä! -teeman päättää 20. marraskuuta SeAMKin yliopettaja Ari Haasio, jonka haastaa väitteen “Verkon vaaroista on syytä vaieta”.

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi