Maakuntakorkeakoulu | SeAMK

Maakuntakorkeakoulu

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu on Seinäjoen ammattikorkeakoulun maakunnallista toimintaa. Toimimme Järviseudulla, Kauhavalla, Kuusiokunnissa sekä Kurikan ja Suupohjan seudulla. Maakuntakorkeakoulu tarjoaa koulutusten lisäksi palveluita yritysten ja elinkeinoelämän kehittämiseen.

Maakuntakorkeakoulun työelämäyhteydet

Me seudulliset korkeakouluasiamiehet tunnemme alueidemme elinkeinoelämän erityispiirteet. Tuemme yrityksiä niiden kehittämistoimenpiteissä ja autamme osaamisen päivittämisessä vastaamaan nykypäivän tarpeita. Järjestämme yrityksille muun muassa seminaareja, koulutustilaisuuksia sekä työpajoja.

Teemme tiivistä yhteistyötä alueiden elinkeinotoimien, kehitysyhtiöiden sekä yrityskehittäjien kanssa, ja toimintamme pohjautuu alueellisiin tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla alueen osaamisen kokonaisvaltainen edistäjä!

Maakuntakorkeakoulun tarjoamat koulutukset

Tarjoamme monipuolisen kattauksen koulutuksia. Tarjolla on muun muassa AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia sekä Avoin AMK ja Avoin yliopisto -opintoja. Maakuntakorkeakoulussa opiskelu tapahtuu eri tiloissa maakunnassa ja myös verkko-opintoina.

Maakuntakorkeakoulun pohjana toimii vankka yhteistyö eri koulutusorganisaatioiden kanssa. Toimintamme perustuu kunkin alueen todellisiin tarpeisiin. Teemme työtä verkostomaisesti ja yhteistyötä teemme muun muassa Seinäjoen yliopistokeskuksen, alueiden kansalaisopistojen sekä toisen asteen ja aikuiskoulutuksen kanssa.

Ajankohtaisia tapahtumia

 • Järviseutu
 • Kuusiokunnat

  18.9. ja 24.9.2018 Perinteistä palvelutuotteiksi Soinissa

  Maakuntakorkeakoulu, Soinin kunta sekä Ähtärin kaupunki järjestävät palvelumuotoiluun keskittyvän kaksiosaisen tehopaketin. Ensimmäisessä tapaamisessa osallistujat saavat asiantuntijaluennon palvelumuotoilun työkaluista ja menetelmistä, ja toisessa tapaamisessa he kehittävät omia toimintojaan luennolta saaduilla opeilla asiantuntijan avustamana.

  Kohderyhmänä on erityisesti alueen yritykset ja organisaatiot, jotka toimivat matkailualalla, mutta tervetulleita ovat myös muut asiasta kiinnostuneet.

  lue lisää


  Liiketoiminta liitoon Kuortaneella! -seminaarisarja kuortanelaisille yrityksille syksyllä 2018

  Maakuntakorkeakoulu on mukana Kuortaneen kunnan tarjoaman koulutuskokonaisuuden järjestelyissä. Teemoina ovat yritysverotus, tilinpäätöksen lukutaito sekä strategiatyö.

  lue lisää

 • Suupohja
 • Kauhava

  Kauhavan maakuntakorkeakoulu on muuttanut!

  Korkeakouluasiamiehen toimipiste on siirtynyt Lentosotakoulun alueelle.

  Katso tarkemmat osoitetiedot ja saapumisohje täältä.


   

 • Kurikka

Kirjastopalvelut

Alajärven, Alavuden, Kauhavan, Kurikan, Kauhajoen ja Ähtärin kirjastojen kautta on mahdollisuus maksuttomasti tilata Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston opintokirjallisuutta ja elektronisia aineistoja.

Lisätietoja Maakuntakorkeakoulusta

Järviseutu
Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi
Marjo Vistiaho

Kuusiokunnat
Taitotie 1, 63300 Alavus
Terhi Ojaniemi

Suupohja
Topeeka 47, 61800 Kauhajoki
Pirjo-Leena Ketola

Kauhava
Loppusuora 20 (LSK Business Park)
62200 Kauhava
Tiina Nieminen

Kurikka
Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka
Tarja Sandvik