Maakuntakorkeakoulu | SeAMK

Maakuntakorkeakoulu

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu on Seinäjoen ammattikorkeakoulun maakunnallista toimintaa. Toimimme Järviseudulla, Kauhavalla, Kuusiokunnissa sekä Kurikan ja Suupohjan seudulla. Maakuntakorkeakoulu tarjoaa koulutusten lisäksi palveluita yritysten ja elinkeinoelämän kehittämiseen.

Maakuntakorkeakoulun tarjoamat koulutukset

Tarjoamme monipuolisen kattauksen koulutuksia. Tarjolla on muun muassa AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia sekä Avoin AMK ja Avoin yliopisto -opintoja. Maakuntakorkeakoulussa opiskelu tapahtuu eri tiloissa maakunnassa ja myös verkko-opintoina.

Maakuntakorkeakoulun pohjana toimii vankka yhteistyö eri koulutusorganisaatioiden kanssa. Toimintamme perustuu kunkin alueen todellisiin tarpeisiin. Teemme työtä verkostomaisesti ja yhteistyötä teemme muun muassa Seinäjoen yliopistokeskuksen, alueiden kansalaisopistojen sekä toisen asteen ja aikuiskoulutuksen kanssa.

Maakuntakorkeakoulun työelämäyhteydet

Me seudulliset korkeakouluasiamiehet tunnemme alueidemme elinkeinoelämän erityispiirteet ja teemme tiivistä yhteistyötä alueiden elinkeinotoimien kanssa. Tuemme yrityksiä niiden kehittämistoimenpiteissä ja autamme osaamisen päivittämisessä vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Ajankohtaisia tapahtumia

Kirjastopalvelut

Alajärven, Alavuden, Kauhavan, Kurikan, Kauhajoen ja Ähtärin kirjastojen kautta on mahdollisuus maksuttomasti tilata Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston opintokirjallisuutta ja elektronisia aineistoja.

Lisätietoja Maakuntakorkeakoulusta

Järviseutu
Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi
Marjo Vistiaho

Kuusiokunnat
Taitotie 1, 63300 Alavus
Terhi Ojaniemi

Suupohja
Topeeka 47, 61800 Kauhajoki
Pirjo-Leena Ketola

Kauhava
Kauppatie 109, 62200 Kauhava
Tiina Nieminen

Kurikka
Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka
Tarja Sandvik