SeAMK palkitsi vuoden 2022 tekijät | SeAMK.fi

SeAMK palkitsi vuoden 2022 tekijät

kategoria: Yleinen
Joukko ihmisiä seisoo diplomien ja kukkakimppujen kanssa.
Vuoden tekijät 2022 TKI-asiantuntija Hannu Hakalahti, korkeakoulupastori Aila Jaakkola, lehtori Merja Juppo sekä Vuoden viestijä lehtori Elisa Kannasto.

SeAMKin vuoden tekijät palkittiin 24.11.2022 järjestetyssä Henkilöstöiltapäivässä. SeAMKin henkilökunnan tekemistä ehdotuksista valittiin kolme vuoden 2022 tekijää sekä yksi vuoden viestijä. Vuoden tekijä 2022 -palkinnon saivat TKI-asiantuntija Hannu Hakalahti, korkeakoulupastori Aila Jaakkola ja lehtori Merja Juppo. Vuoden viestijäksi 2022 valittiin lehtori Elisa Kannasto.

Perustelujen mukaan palkittuja yhdistäviä ominaisuuksia ovat muun muassa oman alan asiantuntijuus, periksiantamattomuus, tekemisen meininki, palvelualttius, innovatiivisuus ja yhteisöllisyys.

Vuoden tekijä -palkinto jaetaan SeAMKin strategiaan ja arvoihin perustuvilla kriteereillä. SeAMKin henkilökunta voi esittää palkittavaksi henkilöä, jonka koetaan täyttävän yhden tai useamman kriteerin. Ehdotukset on perusteltava seuraavien kriteerien pohjalta:

  • Henkilö kokeilee rohkeasti uutta eikä anna periksi, vaikka epäonnistuisi. Hänellä on tekemisen meininki, hän on palvelualtis ja hän toimii tuloksellisesti. (Yrittäjähenkisyys)
  • Henkilö haluaa kansainvälistyä ja toimia monikulttuurisessa ympäristössä. Toiminnallaan hän osaltaan kansainvälistää maakuntaa. (Kansainvälisyys)
  • Henkilö osoittaa muille arvostusta ja välittämistä. Hän toimii avoimesti ja vuorovaikutuksellisesti ja iloitsee yhteisestä menestyksestä. Hän on ylpeä osaamisestamme ja ammattikorkeakoulustamme. (SeAMK-henki)
  • Henkilö, joka viestii SeAMKin toiminnasta aktiivisesti, kokeilee eri viestintäkanavia ja viestii myös talon sisällä. Hän toimii viestinnällisesti tuloksekkaasti, toteuttaa strategian mukaista Kaikki viestii -konseptia ja on meidän vuoden viestijä.  (Vuoden viestijä)
Lämpimät onnittelut kaikille vuoden 2022 tekijöille!