SeAMK palkitsi Vuoden tekijät 2023

kategoria: Yleinen
Neljä henkilöä seisoo vierekkäin diplomit ja kukkakimput käsissään.
Vasemmalta TKI-asiantuntija Elina Järvinen, informaatikko Anu Latva-Reinikka, lehtori ja opo Pirjo Takala sekä muutoskoordinaattori Päivi Vähäsalo.

SeAMKin vuoden tekijät palkittiin 14.11.2023 järjestetyssä Henkilöstöiltapäivässä. SeAMKin henkilökunta teki yhteensä 19 ehdotusta, joista neljä valittiin vuoden 2023 tekijöiksi. Vuoden tekijä 2023 -palkinnon saivat TKI-asiantuntija Elina Järvinen, informaatikko Anu Latva-Reinikka, lehtori ja opo Pirjo Takala sekä muutoskoordinaattori Päivi Vähäsalo.

Perustelujen mukaan palkittuja yhdistäviä ominaisuuksia ovat muun muassa oman alan asiantuntijuus, periksiantamattomuus, innostavuus, toisten huomioiminen, yrittäjämäinen työasenne, rohkeus kokeilla uusia asioita sekä kehittämismyönteisyys.

Vuoden tekijä -palkinto jaetaan SeAMKin strategiaan ja arvoihin perustuvilla kriteereillä. SeAMKin henkilökunta voi esittää palkittavaksi henkilöä, jonka koetaan täyttävän yhden tai useamman kriteerin. Ehdotukset on perusteltava seuraavien kriteerien pohjalta:

  • Henkilö kokeilee rohkeasti uutta eikä anna periksi, vaikka epäonnistuisi. Hänellä on tekemisen meininki, hän on palvelualtis ja hän toimii tuloksellisesti. (Yrittäjähenkisyys)
  • Henkilö haluaa kansainvälistyä ja toimia monikulttuurisessa ympäristössä. Toiminnallaan hän osaltaan kansainvälistää maakuntaa. (Kansainvälisyys)
  • Henkilö osoittaa muille arvostusta ja välittämistä. Hän toimii avoimesti ja vuorovaikutuksellisesti ja iloitsee yhteisestä menestyksestä. Hän on ylpeä osaamisestamme ja ammattikorkeakoulustamme. (SeAMK-henki)
  • Henkilö, joka viestii SeAMKin toiminnasta aktiivisesti, kokeilee eri viestintäkanavia ja viestii myös talon sisällä. Hän toimii viestinnällisesti tuloksekkaasti, toteuttaa strategian mukaista Kaikki viestii -konseptia ja on meidän vuoden viestijä.  (Vuoden viestijä)

Lämpimät onnittelut kaikille vuoden 2023 tekijöille!