SeAMKin seitsemänteen kokoomateokseen ennätysmäärä artikkeleita | SeAMK

SeAMKin seitsemänteen kokoomateokseen ennätysmäärä artikkeleita

kategoria: SeAMK Info
Neljän kuvan kokoelma. Ylhäällä vasemmalla kuva kirjasta. Ylhäällä oikeassa nainen pitää puhetta seisten. vasemmalla alhaalla neljä henkilöä keskustelee kirjasta. oikealla alhaalla naiset kilistävät kuohuviinilaseja.
Kokoomateoksen julkistusjuhlaa vietettiin SeAMKissa tiistaina.

SeAMK on julkaissut järjestyksessään seitsemännen kokoomateoksen: Seinäjoen ammattikorkeakoulu 2019: Moninaista osaamista. Tämän vuoden teokseen osallistui lähes sata kirjoittajaa SeAMKin asiantuntijoista, ja artikkeleita koottiin julkaisuun kokoomateoksen historian ennätysmäärä: 56 kappaletta.

Teoksen kattoteema on moninaisuus.

“Kirjassa tarkastellaan etenkin sitä, miten moninainen SeAMK toimii muuttuvassa ympäristössä. Käytännössä SeAMKilla on hyvin laaja tehtäväkenttä, jossa vaaditaan monenlaista osaamista ja tietoa. Haasteita tuo se, että toimintaympäristössä voi tapahtua nopeitakin muutoksia, joihin on kyettävä vastaamaan”, teoksen toimituskunnan yhdessä Ari Haasion, Silja Saarikosken ja Sirkku Uusimäen kanssa muodostanut Seliina Päällysaho kertoo.

“Kirjan artikkelit nostavat esiin moninaisen osaamisemme, mikä voi ilmentyä esimerkiksi koulutuksen, opinnäytetöiden ja TKI-hankkeiden kautta tai vaikka maakuntakorkeakoulutoimintana tai laajojen verkostojemme. Myös julkaisutoimintaamme voidaan pitää moninaisena”, Päällysaho jatkaa.

Kirjan artikkelit voidaan jakaa kuuteen kokonaisuuteen: 1) Ammattikorkeakoulut osana yhteiskuntaa, 2) Opettajuus ja oppiminen, 3) Hyvinvointia kehittämässä, 4) Digitalisaatio muutosvoimana, 5) Kansainvälisyys ja 6) Yrittäjyys ja kasvu.

Teos löytyy sähköisenä Theseuksesta.