SeAMKista eläköityneet kokoontuivat yhteen

kategoria: SeAMK Info
Aulassa SeAMKin entisiä työntekijöitä

Iloisia ilmeitä, naurua, jälleennäkemistä, vilkasta keskustelua sekä koettujen asioiden ja uusien ajankohtaisien asioiden vaihtamista! Mukavia hetkiä yhdessä vietettiin perjantaina 3.5.2024, kun SeAMK järjesti eläköityneille työntekijöilleen yhteisen lämminhenkisen tapahtuman.

Ensimmäinen SeAMK Seniorit -tapahtuma kokosi kampukselle yhteen noin 70 vuosien varrella eläkkeelle SeAMKista siirtynyttä henkilöä. Tapahtuman taustalla on SeAMKin halu olla yhteydessä myös aiempiin työntekijöihinsä ja mahdollistaa osaltaan paikan heidän keskinäiselle yhteydenpidolleen.

SeAMKista eläköityneiden säännöllinen kutsuminen on ollut pitkäaikainen haave ja nyt se saatiin toteutukseen. Perustimme SeAMK Seniorit, että voimme pitää säännöllisesti yhteyttä heidän kanssaan ja kertoa SeAMKin ajankohtaisista kuulumisista. Meillä on mahdollisuus myös kiittää heitä hienoista tämän hetken tuloksistamme, koska he ovat olleet näitä tuloksia rakentamassa yli 30 vuoden ajan. Tällainen kokoontuminen tarjoaa myös eläköityneille oivan paikan verkostoitua keskenään entisten työkavereiden kesken ja vaihtaa kuulumisia, kertoo SeAMKin vararehtori Elina Varamäki.

Puheenvuoroissa rehtori Jaakko Hallila kiitti SeAMKin näkymiin liittyvässä puheenvuorossaan eläköityneitä heidän pitkäjänteisestä työstään SeAMKin eteen. Vararehtori Elina Varamäki loi katsauksen SeAMKin uuteen strategiaan sekä osaamisalajohtajat Anne-Maria Aho ja Päivi Rinne kertoivat opetuksen ajankohtaisista asioista. Näiden lisäksi tapahtuman ohjelmassa oli maittavan lounaan ja jälkiruoan lisäksi musiikkia, aikaa vapaalle sanalle sekä keskinäiselle verkostoitumiselle.

Kiitoksia tapahtumaan osallistuneilta

SeAMK Senioreja aulassa.
Tapahtumaan osallistuneet kiittelivät laajasti tapahtuman järjestämisestä. Aiemmin koulutuspäällikkönä ja yliopettajana toiminut Hannu Reinilä iloitsi tilaisuuden hyvästä asiasisällöstä,  tilaisuuden musiikkiesityksistä sekä tuoreen mainetutkimuksen mahtavista tuloksista. Hän nosti esille myös SeAMKin menestyksen erilaisissa kyselyissä ja tutkimuksissa sekä tulevaisuuteen varautumisen, joka on aina ollut vahvaa.

Kansainvälisten asiain päällikkönä aiemmin työskennellyt Helli Kitinoja arvosti nyt aloitettavan SeAMK Seniorit -tapahtumien aloittamista. Hän kommentoi myös, että kahden uuden englanninkielisen tutkinto-ohjelman aloittaminen on hyvä asia.

Me ollaan sitä porukkaa, joka on työskennellyt ammattikorkeakoulun perustamisen alkuhetkistä alkaen. Laadun kehittäminen on ollut SeAMKissa jatkuvaa ja on hienoa nähdä myös kansainvälisyyteen panostaminen. On tärkeää, että kansainvälisyyttä tuetaan ja kehitetään edelleen, sillä ilman sitä emme pärjää. Molemmilla SeAMKin uusilla tutkinto-ohjelmilla on kysyntää maailmalla ja niitä saadaan varmasti myytyä ulkomaisille tutkinto-opiskelijoille.

Markkinoinnin lehtorina toiminut Sirkku Rantalainen kiitteli myös hyvistä esityksistä:

Oikein piristävä tilaisuus! Parasta oli, kun kuuli asioista tuoreeltaan ja näki vanhoja tuttuja. On hieno nähdä, että kehitys jatkuu toimintaympäristön muuttuessa. Kiitos, että olette luoneet tilaisuuden.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Rehtori Jaakko Hallila ja SeAMKin entinen rehtori Tapio Varmola kättelyvuorossa  SeAMK Seniorit -tapahtuma kokosi yhteen salillisen eläköityneitä Tervetuloa SeAMK Seniorit. Sähkötekniikan lehtori Matti Perälä musisoi tilaisuudessa. osaamisalajohtajat ja vararehtori esiintymisvuorossa. Sali täynnä kuulijoita. SeAMKista eläköityneet kokoontuivat yhteiseen tapahtumaan.