Eepee Trainee: Esihenkilövalmennettavia matkailu- ja ravitsemis- sekä liikennemyymäläkauppaan

Julkaistu 21.3.2022, Haku päättyy 3.4.2022

Sinustako tulevaisuuden vuoropäällikkö tai palveluvastaava? Pitääkö sinun olla valmis osaaja? Ei!

Me Eepeessä tarjoamme kattavan valmennuksen ja vakituisen työsuhteen. Saat käytännön työkokemusta jo valmennuksen aikana ja sinulla on mahdollisuus edetä esihenkilötehtäviin.

Voit olla alalle tai esihenkilötehtäviin vasta tähtäävä tai jo kokemusta alasta kartuttanut konkari - nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Paikka sopii hienosti myös alan opiskelijoille. Pystymme joustavasti yhdistämään opintosi, valmennuksen ja työn.

Valmennuksen kautta saat kattavan käsityksen siitä, mitä tiimiesihenkilön työ pitää sisällään. Saavutat hyvät valmiudet toimia vuoropäällikkönä Eepeen matkailu- ja ravitsemiskaupan toimipaikoissa Seinäjoella (Amarillo, Talriikki, Karma, Matador, Wilson, Rosso, Fafa’s, Prisman Ravintolamaailma, Kauppatorin Aalto sekä Sokos Hotellit Lakeus ja Vaakuna) sekä palveluvastaavana ABC- toimipaikoissamme ympäri maakuntaa.

Eepeen Trainee -valmennuksen aikana pureudutaan kattavasti vastuulliseen vuoropäällikön ja palveluvastaan työnkuvaan. Valmennuksen teemoja ovat mm. oman esihenkilöroolin tunnistaminen ja kehittäminen sekä valmentavan johtajuuden teema ja tavoitteellinen vuoronjohtaminen. Parasta on, että pääset osaksi tiivistä vertaisryhmää tutustuessasi muihin valmennettaviin sekä yksikköihimme molemmilla toimialoilla.

Vuoropäällikön ja palveluvastaavan tehtävässä ohjaat työryhmän toimintaa vuorossa osana esihenkilötiimiä. Odotamme valmiuksia ja halua oppia valmentavia johtamistaitoja koko työryhmän kehittämiseksi ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Reippaassa ja vauhdikkaassa porukassa palveluasenteen tulee olla kohdillaan. Kaikkein tärkeintä työssä on onnistua yhdessä tiimin kanssa tuottamaan ainutlaatuinen ja elämyksellinen asiakaskokemus. Tilannetaju sekä joustava ratkaisukeskeisyys nopeasti muuttuvissa tilanteissa ovat vahvuuksiasi. Olet tekijä, jolta irtoaa hymy päivän ja yön kiireisempinäkin ajankohtina. Nautit tekemisen meiningistä ja vaihtelevista työpäivistä.

Jos monipuolinen työ on sinun juttusi ja nautit mahdollisuudesta oppia ja kehittyä, niin olet etsimämme henkilö! Opit asettamaan tavoitteita sekä antamaan valmentavaa palautetta päivittäisessä työssäsi. Et hätkähdä pienistä haasteista, vaan positiivisella asenteellasi saat kiireisenkin arjen rullaamaan. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, paineensietokykyä sekä halua johtaa ja kehittää tiimin toimintaa omalla esimerkillä.

Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä. S-ryhmän ja Eepeen sisällä on paljon työtarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Tarjoamme sinulle ammatillisen kasvun mahdollisuudet sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Tarjoamme myös Eepeen ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi tietyin edellytyksin. Katso ostoeduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialapäälliköt Elina ja Heli:

Elina Mäki-Opas, toimialapäällikkö (ravintolat), puh. 010 76 47101, elina.maki-opas@sok.fi
Heli Back, toimialapäällikkö (ABC-liikennemyymälät), puh. 010 76 49301, heli.back@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 3.4.2022. Toimithan nopeasti – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 3.4.2022
Ilmoittajan verkkosivut: https://eepee.fi/
Yhteystiedot: Elina Mäki-Opas, 010 76 47101, elina.maki-opas@sok.fi