Yrityksille | SeAMK

Yrityksille

Vuorovaikutus työelämän kanssa on keskeistä Seinäjoen ammattikorkeakoulun toiminnassa.

SeAMKin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) on pääosin aluetta palvelevaa soveltavaa tutkimusta. Se tarkoittaa esimerkiksi uusien menetelmien, sovelluksien, mallien tai ohjelmien kehittämistä yhdessä yritysten, opiskelijoidemme ja ammattiosaajiemme kesken.

Kehittäminen pohjautuu yhteistyöhön, jolloin ulkopuolinen näkemys ja asiantuntemus täydentävät yrityksen omaa osaamista.

Avainkumppanuustoiminta SeAMKin kanssa

SeAMKin avainkumppanuus on joustavaa laaja-alaista yhteistyötä avainkumppaniyrityksen tai -yhteisön kanssa.  Avainkumppanuusyhteistyön alussa tehdään sopimus, jossa määritellään yrityksen näkökulmasta sopivimmat yhteistyömuodot.

Kutsu maailma konttoriisi

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) ja Etelä-Pohjanmaan liitto haluavat rohkaista eteläpohjalaisia yrityksiä tarjoamaan harjoittelu- ja työmahdollisuuksia SeAMKin kansainvälisille opiskelijoille sekä vastavalmistuneille kansainvälisen kaupan tai digitaalisen liiketoiminnan erikoisosaajille.

Maailma konttoriisi -kampanjassa on päähenkilöinä SeAMKin International Business -AMK-tutkinto-ohjelman opiskelijoita ja vasta- tai pian valmistuneita. Kansainvälisistä osaajista Simon, Nadia ja Alban etsivät paikkaa opintoihin sisältyvään harjoitteluun (kesto 3-5 kk), kun taas Kristina ja Jaakko ovat valmiita pidempäänkin työsuhteeseen.

Jos yrityksesi rekrytoi harjoittelupaikkaa etsivän opiskelijan, palkitaan yrityksesi harjoittelujakson lopuksi Etelä-Pohjanmaan liiton maksamalla 800 euron suuruisella kannustinrahalla.

Kysy lisää!

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253