Esiintyjät

 • TUTUSTU paikallisiin tanssi-, musiikki- ja teatteriryhmiinSeinäjoki Roller Derby || Trio Con Brio || Musiikkiteatteri Salama || Seinäjoki Silver Sharks -cheerleaderit || Miloff-tanssiopiston Jazz-ryhmät || C.U.L.T-kuoro || Minä, Anssi |

  SEINÄJOKI ROLLER DERBY

  ROller Derby 2.jpg

  Kuva: Jari Aarnio

  "Seinäjoki Roller Derby ry on toukokuussa 2012 perustettu urheiluseura. Toiminnassamme on tällä hetkellä mukana noin kolmekymmentä henkeä. Roller derby on täyskontaktilaji, jossa pakollisia varusteita ovat hammassuojat, kypärä, kyynär-, polvi-, ja rannesuojat sekä quad malliset luistimet. Ikäraja harrastamisen osalta on yleensä 18 vuotta."

  MUSIIKKITEATTERI SALAMA

   promo3.jpg

  "Musiikkiteatteri Salama on Seinäjoen kansalaisopiston alaisuudessa toimiva harrastusteatteriryhmä, joka on ollut toiminnassa syksystä 2014 lähtien. Ryhmää ohjaa Satu-Maarit Veikkola, joka on ollut mukana muun muassa Seinäjoen Ammattikorkeakoulun toimesta tuotetuissa Fame-, Rocky Horror- ja Chicago-musikaaleissa musiikin ohjaajana ja sovittajana.

  Lisätietoja tulevasta musikaalistamme ja meistä löydät nettisivuiltamme, www.musiikkiteatterisalama.fi"

   

  TRIO CON BRIO

   20150319_152109_resized.jpg

  "Trio Con Brio on tavoitteellisista nuorista soittajista koostuva trio, joka harjoittelevat sekä säännöllisesti että monipuolisesti.

  Katariina Laaksonen, huilu, Teresa Stürzenberger, piano, Anton Orpana, sello."

   

  MILOFF TANSSIOPISTON SHOWJAZZ -RYHMÄ

   2015-03-20 08.06.05.png

  "Miloff Tanssiopiston Showjazz 2 ryhmä ovat tanssineet yhdessä pitkään ja esittävät Riikka Muhosen koreografian, Sydämessäni. Koreografia käsittelee niitä menneisyyden asioita, joista ihmisen voi olla vaikea luopua, mutta joista on mahdollista päästää irti, kun jakaa taakkansa ja murheensa ystäviensä kanssa. Lopulta kipeästä muistosta on valmis luopumaan ja jatkamaan eteenpäin. Jokaisella tanssijalla on oma henkilökohtainen tarinansa, vaikka esiintyvätkin yhdessä.

  Tanssijoina ovat: Lotta Kulmala, Sara Paaso, Aada Pääkkönen, Neea Pääkkönen, Kia Kivelä, Katarina Puska, Terhi Kemppainen sekä Olivia Autio.

  Jazz-ryhmä esittää Ollaan Framilla -tapahtumassa myös nykytanssiesityksen, Kevättä odotellessa."  MILOFF-TANSSIOPISTON JAZZ-TANSSIRYHMÄ (edistyneet)

  WP_20150416_022.jpg

  "Miloff tanssiopiston Jazz-tanssin edistyneet oppilaat harjoittelevat tällä hetkellä 2 kertaa viikossa, 90 minuuttia kerrallaan. Ryhmän opettajana toimii Susanna Isotalo. Jazz-tanssi vaatii vahvaa tanssiteknistä osaamista, heittäytymiskykyä ja ilmaisuvoimaa. Tanssitunneilla näitä osa-alueita hiotaan ja valmistetaan näyttäviä, vauhdikkaita esitysnumeroita.

  Esityksen nimi: Italian Ladies"


  MINÄ, ANSSI

  11063096_10153126455940238_1223667809_n.jpg

  "Minä, Anssi

  Yksi mies. Tunnelmaa ja tutustumista. Omalaatuisia sovituksia. Ei liian vakavasti."

   

  C.U.L.T -KUORO

  Cult3.JPG

  "C.U.L.T on Seinäjoen Ammattikorkeakoulun Liiketoiminnan ja kulttuurin yksikön ihka oma kuoro. C.U.L.T on rento, omaperäinen, yksilöllinen ja raameista ulkona. Yhteisenä haluna porukalla on laulaa hyviä biisejä rytmimusiikin eri mutkien takaa ja pitää hauskaa! Kuoroa johtaa Satumaa Veikkola."

   

  SEINÄJOKI SILVER SHARKS -CHEERLEADERIT
  silver_sharks_logo.jpg
  "Seinäjoki Silver Sharks stunttiryhmän esityksessä pääset tutustumaan
  cheerleadingin kiehtovaan maailmaan. Luvassa vauhdikkaita stuntteja sekä
  lajitestausta."
 • INSPIROIDU monipuolisista luennoistaArman Alizad || Mikko Nummenmaa || Mikko Räisänen

  ARMAN ALIZAD

   Arman Alizad Manila.jpg

  Tästä iranilaissyntyisestä ihmemiehestä on moneksi! Arman on Suomen halutuimpia puhujia, eikä ihme; hänet on palkittu Kultaisella Venlalla enenmmän kuin kerran. Hänet tunnetaan tällä hetkellä parhaiten Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmasta.

  Luennon aiheena monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen.


  MIKKO NUMMENMAA

  MikkoNummenmaa-2.jpg 

  Mikko Nummenmaa muistetaan Suurin pudottaja -ohjelman valmentajana, mutta tosielämässä hän toimii yrittäjänä ja hyvinvoinnin asiantuntijana. Tämän hymyileväisen personal trainerin Kestävä muutos -luento kertoo, miten liikunnalla, ravinnolla ja palautumisella voi tukea omaa hyvinvointiaan.

  ”Elämänmuutos ei ole 100 metrin pikajuoksu, vaan elämänmittainen hyvinvointivaellus”  MIKKO RÄISÄNEN

  MKR_2884.jpg

  Televisiotuottaja, joka on työhistoriansa aikana työskennellyt mm. toimittajana, tuottajana ja managerina lehdessä, radiossa, televisiossa ja elokuva-alalla. Hänet muistetaan parhaiten reality-sarja Big Brotherin tuottajana, ja on näin ollen ollut mukana luomassa uudenlaista televisiokulttuuria Suomeen. Nykyisin Mikko toimii Lucy Love Stories Oy:n vastaavana tuottajana.

  Luennon aiheena on reality-TV:n tuottaminen omalaatuisena prosessinaan ja monimediallisuuden luomat mahdollisuudet.
 • RIEMASTU korkeatasoisesta stand-upistaJoonas Moisio || Niko Kivelä

  NIKO KIVELÄ

  Niko Kivelä.jpg

  Tämä Seinäjoelta suomalaisten tietoisuuteen ponnahtanut mies on puhunut työkseen yli 10 vuotta. Koomikkoa on kuultu juontajana niin radiossa kuin televisiossa. Niko on humoristinen mies ja hän saa ihmiset nauramaan. Niko on maamme parhaita stand-up-koomikoita, ja hän tulee räjäyttämään koko paletin energisellä esiintymisellään!

   

  JOONAS MOISIO

  10951970_10153012581584647_841785_o.jpg

  Mikä Moision Joonas on miehiään?
  Hän vastasi itse näin: "Olen Seinäjoen komein, seksikkäin ja älykkäin koomikko. Tietysti silloin, kun itse Niko Kivelä ei ole kaupungissa. Olen nuori koomikko-lupaus, ja show’ssani kohtaavat (juuriltaan) vantaalainen sinisilmäisyys ja myöhemmin opittu eteläpohjalainen rehellisyys."
 • VIRALLISET JATKOT KARMASSA!Hullu elämä

  Kyllä vaan, tapahtuma ei pääty Niko Kivelän standup-esitykseen, vaan ilta jatkuu bileiden merkeissä Karman diskovalojen välkkeessä. Bileillan live-musiikista vastaa seuraava yhtye:

  HULLU ELÄMÄ.JPG

  HULLU ELÄMÄ

  Hullu Elämä on vuonna 2011 Ylivieskassa perustettu nuori ja energinen yhtye, joka kääntää vastaantulevat ihmiset, asiat ja tapahtumat - koko hullun elämän - kitarapainotteiseksi rock-musiikiksi vahvan naisäänen kannattelemana.

   

Ylös / Up