Jokirannan kampusalue kutsuu tutustumaan ja suunnittelemaan alueen tulevaisuutta

kategoria: Yleinen

Framin alueen, Kampustalon ja Tammikampuksen muodostama jokirannan keskustakampus kutsuu tutustumaan alueeseen ja sen toimijoihin avoimessa Kampusmarkkinat-tapahtumassa maanantaina 22. huhtikuuta. Kaikille avoin ohjelma sijoittuu iltapäivään kello 14–17. Aiemmin päivällä alueeseen saapuu tutustumaan satoja yläkoululaisia Seinäjoen kouluista.

Tapahtumassa yleisö voi itsenäisesti kiertäen tutustua alueeseen ja vierailla tarjonnan parissa. Käyntikohteita ovat muun muassa Kampustalo ja SeAMK Kirjasto, alueen lounasravintolat ja kahvilat, kello 15-17 järjestettävät hyvän arjen avoimet miniluennot Frami F:ssä sekä Frami B:n aulasta löytyvä Järjestökimara. Pysäköinti on maksutonta tapahtumavieraille koko päivän P-Areenan ja P-Juhonkadun pysäköintialueilla.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja opiskelijakunta SAMO toivovat korkeakouluyhteisön näkyvän opiskelijahaalareina niin kampuksella olevan väen kuin vaikka vieraidenkin yllä. Tätä tukeakseen SeAMKissa vietetään harvinaista rehtorin kaikille opiskelijoille sekä henkilökunnalle myöntämää vapaatuntia eli haalarituntia kello 12-13, jolloin on mahdollista viettää vapaamuotoisesti aikaa kampusalueella vaikka kahvittelun merkeissä.

– Toivomme tapahtuman tuovan alueelle yhä uusia käyttäjäryhmiä, osan jopa ensivierailulle. Toivomme myös, että vierailu keskustakampuksella synnyttää uusia ideoita kampuksen ja sen lähialueen kehittämiseksi. Siitä on käynnissä avoin kysely, jolla haetaan ajatuksia kehittämissuunnitelman pohjaksi. Kysely on vastattavissa verkossa, mutta sen voi täyttää myös paikan päällä, Kampusmarkkinat-tapahtumaa järjestävän Kampus 2030 -hankkeen projektipäällikkö Katja Kaataja kertoo.

SeAMKin koordinoima ja yhdessä Seinäjoen kaupungin, Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen kanssa toteutettava Kampus 2030 -hanke julkaisee alueen kehittämissuunnitelman loppuvuodesta.

Tapahtumasta ja sen ohjelmasta tarkemmat tiedot: seamk.fi/kampusmarkkinat

Kyselyyn voi vastata 5.5. asti osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/419425344B84741C

Lisätietoja:

Katja Kaataja
Projektipäällikkö
Kampus 2030 -hanke
SeAMK – Seinäjoen ammattikorkeakoulu
+358 40 830 4023 | katja.kaataja@seamk.fi