Rehtori Jaakko Hallila Seinäjoki Pride 2023 -tapahtuman suojelijana | SeAMK.fi

Rehtori Jaakko Hallila Seinäjoki Pride 2023 -tapahtuman suojelijana

kategoria: Hakijalle
Sateenkaaren värisellä taustalla lukee SeAMK.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu osallistuu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavaan Pride-tapahtumaan muun muassa somepäivityksin sekä nostamalla verkkosivujen etusivulle tapahtumaa tukevan pääkuvan. SeAMKin rehtori Jaakko Hallila toimii myös tapahtuman suojelijana. Eleellä haluamme avata myös konkreettista työtä, jota yhdenvertaisuuden eteen tehdään päivittäin.

– Suurelle yleisölle Pride näyttäytyy helposti karnevaalina. Tapahtuman taustalla on kuitenkin työ sen puolesta, että jokaisella olisi oikeus yhtäläisiin ihmisoikeuksiin, hyvinvointiin ja olemassaoloon. SeAMK haluaa omalta osaltaan olla kaikkia kunnioittava, syrjimätön ja turvallinen opiskelu- ja työympäristö, rehtori Jaakko Hallila kertoo.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus keskiössä

SeAMKissa on nollatoleranssi häirinnän suhteen sekä valmiit toimintamallit kiusaamisen ja häirinnän varalle. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon eteen tehdään pitkäjänteistä työtä. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on käytössä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, työsuojelun suunnitelmat ja toimintamallit varhaiseen puuttumiseen.

Pride-teemaisilla kuvilla ja päivityksillä SeAMKilaiset viestivät työskentelystään tasa-arvon edistämisen puolesta nyt ja jatkossa. Ne kertovat SeAMKin toiminnasta ja arvoista yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Seinäjoella vietetään 5.-11.6.2023 Seinäjoki Pride 2023 -tapahtumaa, jonka järjestää Lakeuden Sateenkaari ry.