Loppuseminaari: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa -webinaari | SeAMK

Loppuseminaari: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa -webinaari

Loppuseminaari / webinaari 4: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa

Ruokaketjun ilmastotiekarttatyö kokoaa yhteen ruoka-alan toimijat suunnittelemaan keinoja ilmasto-osaamisen ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Yhteisellä työllä luodaan maakunnalliset suuntaviivat kestävälle kasvulle ja hiilineutraaliustavoitteelle.

Kolmen webinaarin ja loppuseminaarin sarjan avulla rakennetaan yhdessä Pikkuusen paree ilmastokestävän ruokaketjun tiekartta Etelä-Pohjanmaalle.

perjantaina 21.1.2022 klo 13-16

  • Kuluttajat ja ruokahävikki
    Inkeri Riipi, tutkija, Luonnonvarakeskus LUKE
  • Reilu ruokamurros, Just Food -hanke
    Minna Kaljonen, tutkimusprofessori, Suomen ympäristökeskus SYKE
  • Onko meillä vertailukelpoista hiilijalanjälkitietoa ruoista ja voiko eri ruoka-aineita edes vertailla? – Mihin kuluttajan tulisi kiinnittää huomiota ilmastokestävän ruoan valinnassa?
    Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, LUKE

Ohjelma kokonaisuudessaan täällä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ilmoittaudu webinaareihin tai tule mukaan verkostoon!

Linkki hankkeen verkkosivulle »