Loppuseminaari: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa -webinaari | SeAMK

Loppuseminaari: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa -webinaari

Loppuseminaari / webinaari 4: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa

Ruokaketjun ilmastotiekarttatyö kokoaa yhteen ruoka-alan toimijat suunnittelemaan keinoja ilmasto-osaamisen ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Yhteisellä työllä luodaan maakunnalliset suuntaviivat kestävälle kasvulle ja hiilineutraaliustavoitteelle.

Kolmen webinaarin ja loppuseminaarin sarjan avulla rakennetaan yhdessä Pikkuusen paree ilmastokestävän ruokaketjun tiekartta Etelä-Pohjanmaalle.

perjantaina 21.1.2022 klo 13-16

Ohjelma

Ilmoittaudu webinaareihin tai tule mukaan verkostoon!

Linkki hankkeen verkkosivulle »