Tuotekehitystaituri-koulutukseen tarjolla lisäpaikkoja syksyllä 2024

Tarjoamme nyt lisäpaikkoja suosittuun, maksuttomaan elintarvikealan tuotekehityskoulutukseen!

Tuotekehitystaituri-koulutus toteutetaan yhteistyössä Foodwest Oy:n kanssa. Koulutuksessa perehdytään syksyllä 2024 käytännön esimerkkien kautta markkinatrendien ja asiakastarpeiden hyödyntämisen merkitykseen. Koulutus tarjoaa työkaluja innovatiivisiin ratkaisuihin tuoteportfolion monipuolistamiseksi, ja se valmistaa opiskelijoita menestyksekkääseen liiketoimintaan tuote- ja palvelukehityksen alalla. Lisähaku koulutukseen on avoinna 23.5.2024 asti. Hae mukaan maksuttomaan koulutukseen tästä!

Koulutukseen kuuluu viisi Teams-luentoa annettuine tehtävineen. Luennoille osallistuminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Lisäksi osioon kuuluu lähitapaamispäiviä SeAMKin kampuksella sekä yritysvierailu Foodwest Oy:lle. Lähitapaamiset ja vierailu ovat korvattavissa kouluttajien kanssa sopimalla lisätehtävällä. Koulutus alkaa kick-off -tilaisuudella 14.8.2024, ja koulutus asettuu aikavälille 19.8.2024 – 11.10.2024.

SeAMKin Tuotekehitystaituri-koulutus alkoi keväällä 2024, ja kevään osuus käsitteli teknologia- ja tuotekehitystä elintarvikealalla. Syksyn osuuteen osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai koulutuksen kevään 2024 osion suorittamista. Voit myös suorittaa koulutuksen ensimmäisen osion itsenäisesti verkko-opintoina. Lue lisää koulutuksen sisällöstä, aikataulusta ja hakuohjeista verkkosivultamme Tuotekehitystaituri-koulutus | SeAMK.fi.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.