Brändityö, kestävä kehitys, yhteisöllisyys ja osallisuus nousevat esiin SeAMK Innovaatioviikolla | SeAMK.fi

Brändityö, kestävä kehitys, yhteisöllisyys ja osallisuus nousevat esiin SeAMK Innovaatioviikolla

kategoria: Hakijalle
Ryhmä opiskelijoita keskustelee ja työskentelee yhdessä suuren pöydän ääressä.
SeAMK Innovaatioviikolla ryhmät kootaan eri alojen opiskelijoista. Tiimit tapasivat ja aloittivat työnsä maanantaiaamuna.

Luovan ryhmätyön ja lähityöskentelyn riemua! SeAMK Innovaatioviikko käynnistyi tänään tiimien tapaamisilla ja toimeksiantojen esittelyllä.

Tänä vuonna Innovaatioviikolla on mukana kaikkiaan 13 toimeksiantoa erilaisilta yrityksiltä ja organisaatioilta. Toimeksiantajina ovat muun muassa Seinäjoen Energia, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, Järjestötalo, Lapuan kaupunki, Seinäjoen kansalaisopisto, Geopark (Lauhanvuori–Hämeenkangas Geopark ry), LSK Business Park ja SSESY, Seinäjoen eläinsuojeluyhdistys. Toimeksiannoissa nousevat isoina teemoina brändityö, kestävä kehitys, yhteisöllisyys ja osallisuus.

SeAMK Innovaatioviikko on osa ensimmäisen vuoden opintoja, ja sen yhtenä tavoitteena on soveltaa Design Thinking-menetelmää käytännössä. Menetelmän avulla voidaan ratkoa haastavia ongelmia työskennellen kuin muotoilija: luovasti, visuaalisesti ja asiakaslähtöisesti. Lisäksi monialaisuus on tärkeä taito, jota jokainen opiskelija tulee tarvitsemaan työelämässä. Tämän vuoksi SeAMK Innovaatioviikko antaa opiskelijoille tilaisuuden tutustua ja työskennellä tiimeissään eri alojen opiskelijoiden kanssa.

Viikko huipentuu perjantaina 18.3. toimeksiantajille esiteltäviin työn tuloksiin, joista parhaita myös palkitaan.