Hae SeAMKiin syksyn yhteishaussa: Hakuaika alkaa 4.9.2023

Opiskelijoita istuu auditoriossa. /Students sitting in an auditorium.

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku järjestetään 4.9.‒14.9.2023. Hakuaika alkaa ensimmäisenä päivänä klo 8.00 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 15.00. Hakijan tulee täyttää hakulomake Opintopolku.fi-palvelussa. Hakija voi täyttää yhden hakulomakkeen ja hakea sillä enintään kuuteen hakutoiveeseen mieluisuusjärjestyksessä.

SeAMKissa pääpaino syksyn yhteishaussa on monimuotototeutuksissa, joita on haettavana kahdeksassa eri koulutusohjelmassa. Päivätoteutuksena järjestettäviä koulutuksia on haettavana kaksi. Yhteensä SeAMKin aloituspaikkoja on tarjolla syksyn yhteishaussa 251.

SeAMKissa haettavana olevista monimuotototeutuksista kolme on tänä syksynä haettavana verkkopainotteisena. Verkkopainotteisessa toteutuksessa opinnot ovat osin suoritettavissa etäopintoina verkon kautta. Tarkemmat tiedot kunkin koulutuksen toteutuksesta ja mahdollisista lähipäivistä on kerrottu Opintopolku.fi-palvelussa ja SeAMKin verkkosivuilla. Opintopolusta SeAMKin syksyn yhteishaun koulutukset löytyvät hakusanoilla ”SeAMK syksy 2023”.

Syksyn yhteishaussa on SeAMKissa haettavana:

Monimuotototeutus

Päivätoteutus

AMK-koulutuksissa opiskelijat valitaan todistusvalinnan ja AMK-valintakokeen perusteella. Valintojen tulokset julkaistaan hakijoille Oma Opintopolku -palvelussa viimeistään 24.11.2023. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee ottaa opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua opiskelijaksi viimeistään 1.12.2023 klo 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2024.

Lisätietoja:

SeAMK Hakijapalvelut
hakijapalvelut(a)seamk.fi