Bachelor of Engineering, Sustainable Food Processing,(ent. Agri-food Engineering)
Tämä tutkinto-ohjelma oli aikaisemmin nimeltään Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering.
Sustainable Food Processing -koulutuksessa saat kokonaisvaltaisen käsityksen ruokajärjestelmistä. Opinnoissa voit seurata ruoan tuotantoa pellolta pöytään saakka. Ymmärrät ruoan tuotantoa ja prosessointia monista näkökulmista. Tutustut eri raaka-aineperustaisiin prosesseihin ja teknologioihin. Saat hyvän pohjan työskennellä eri tehtävissä bio- ja elintarviketekniikan alalla, kuten tuotannossa, laadunvalvonnassa, tutkimuksessa ja kehityksessä, johtotehtävissä, myynnissä ja markkinoinnissa tai jopa yrittäjänä.
Koulutuksen tiedot
- Tutkinto: Bachelor of Engineering, Sustainable Food Processing
- Laajuus: 240 op
- Suunniteltu kesto: 4 vuotta
- Toteutusmuodot:
- Päivätoteutus (Opintopolku.fi)
Ajankohtaiset haut
Katso tarkemmat tiedot hauista englanninkieliseltä How to apply for degree studies -sivulta. Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät Opintopolku.fi-sivustolta.
Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät englanninkieliseltä Bachelor of Engineering, Automation Engineering -sivultamme.
SEAMK Direct Application 1.8.-31.10.2025
Syksyn 2025 SEAMK Direct Application haussa haetaan syksyllä 2026 alkaviin koulutuksiin.
Hae Opintopolussa päivätoteutukseen
Lue hausta SEAMKin sivuilta
Lisätietoa Agri-food Engineering -koulutuksesta (englanniksi)
Päättyneet haut
Päättyneiden hakujen tiedot, ohjeet ja tärkeät päivämäärät löydät aina Hakeminen-sivulla listatuilta hakukohtaisilta alasivuilta.
Koulutuksen kuvaus
Sustainable Food Processing –koulutus perustuu luonnontieteiden soveltamiseen ja luonnontieteellisen osaamisen yhdistämiseen nykyaikaiseen tekniikkaan. Tutkinto-ohjelmassa valitaan kolmesta vaihtoehdosta kaksi vaihtoehtoista syventävää moduulia. Yhden moduulin laajuus on 10 opintopistettä. Vaihtoehtoiset moduulit ovat:
- Hygienic design in food facilities and food equipment
- Automation and digitalisation
- Process development in food industry
Alan teollisuus on voimakkaasti kansainvälistyvää ja kansainvälisesti kilpailukykyistä. Elintarviketeollisuus on Suomen teollisuuden toimialoista kansainvälisesti kilpailukykyisintä. Alan suomalainen osaaminen edustaa maailman huippua ja teollinen toiminta tulee säilymään Suomessa tuotantotoiminnan globalisoitumisesta huolimatta. Pienyrittäjyys elintarviketuotannossa on myös kasvussa.