Laaja kansainvälinen ohjelma värittää SeAMKin viikkoa | SeAMK

Laaja kansainvälinen ohjelma värittää SeAMKin viikkoa

kategoria: SeAMK Info

Alkanut viikko on Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kansainvälisen yhteistyön viikko. Kolme virtuaalisesti järjestettävää kokonaisuutta kokoaa yhteen SeAMKin kansainvälisiä kumppaneita sidosryhmiä ja verkostoja ajankohtaisten teemojen ympärille.

Maanantaina alkava SeAMK Virtual International Week – Sustainability and Digitalization in Higher Education pureutuu digitalisaatioon ja kestävän kehitykseen korkeakouluyhteistyössä. Teema nostaa esiin korkeakoulujen merkityksen osaavien asiantuntijoiden kouluttamisessa erityisesti kestävän tuotannon ja kuluttamisen näkökulmasta sekä korkeakoulujen harjoittaman tutkimus- ja kehittämistyön avaimena vastata uusiin haasteisiin.

Puheenvuoroissa kuullaan niin SeAMKin ja kumppaneiden asiantuntijoita, Opetushallitusta kuin Euroopan komission koulutuksesta vastaavaa pääosastoa DG Educationia ja DG Connectia. Heidän asiantuntijansa keskittyvät uuteen Erasmus + -ohjelmaan vuosiksi 2021-2027, Digitaalinen Eurooppa -ohjelmaan, korkeakoulujen rooliin siinä sekä Euroopan korkeakoulujen aloitteeseen, jolla lisätään korkeakoulujen yhteistyötä yhteiskunnallisiin haasteisiin vastaamiseksi.

Torstaihin saakka jatkuvaa ohjelmaa seuraamaan on ilmoittaunut yli 200 SeAMKin kansainvälisten kumppaneiden edustajaa 39 eri maasta. Pääohjelman lisäksi on myös yksikkökohtaista ohjelmaa. SeAMKin kumppanikorkekoulujen opettajat pitävät oppitunteja esityksiä opiskelijoillemme.

Osana SeAMKin kansainvälistä viikkoa järjestetään kielten opetukseen keskittyvä SeAMK Virtual Language Week.

SeAMK Sosiaali- ja terveysalalla käynnistyy niin ikään maanantaina oma kokonaisuutensa Virtual Intensive Course – Perspectives on Health promotion in Finland and Japan, jolle osallistuu sairaanhoidon opiskelijoita sekä opettajia SeAMKista ja Tokyo Medical and Dental Universitystä.

Lisätietoja viikon ohjelmasta ja esiintyjistä:

https://www.seamk.fi/en/cooperate-with-us/international-activities/

SeAMK Virtual International Week:

Anne-Maria Mäkelä
asiantuntija, kansainvälinen TKI
SeAMK
anne-maria.makela@seamk.fi
+358 40 830 0325

Marjo Arola
Kansainvälisten liikkuvuuden palvelut
SeAMK
marjo.arola@seamk.fi
+358408304216

Virtual Intensive Course – Perspectives on Health promotion in Finland and Japan:

Tiina Hemminki
lehtori
SeAMK
tiina.hemminki@seamk.fi
+358408302252

Marika Toivonen
lehtori
SeAMK
marika.toivonen@seamk.fi
+358408300450