SeAMK jatkaa yhteistyötä Seinäjoki Crocodilesin kanssa – kummipelaajana Christian Powell

kategoria: SeAMK Info
Seinäjoki Crocodiles on perustettu amerikkalaisen jalkapallon ja cheerleading erikoisseura.

SeAMK jatkaa markkinoinnillista yhteistyötä Seinäjoki Crocodilesin kanssa myös vuonna 2023. Kumppanuus sisältää mm. näkyvyyden kentän reunalla olevissa led-tauluissa, videomainontaa Ruutu+ -palvelussa sekä kummipelaajan.

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijalle ja opiskelijat ovat toiminnan keskiössä. Nykyisiä opiskelijoita on ajateltu myös sopimusta neuvoteltaessa ja heille tullaan järjestämään mm. arvontoja, joista on mahdollisuus voittaa pääsylippu peliin

SeAMKin kummipelaajana Christian Powell

SeAMKin kummipelaaja tulevalla kaudella on Christian Powell. Hän nostaa esille SeAMKin ja Crocodilesin yhteistyön, jolla osaltaan voidaan tehdä kaupunkia ja sen urheilumahdollisuuksia ja korkeakoulutusta näkyviksi. Christianin kypärää koristaa kauden aikana SeAMK-logoteksti ja hän on mahdollisesti mukana myös tietyissä SeAMK-toimenpiteissä.

SeAMKin kummipelaaja Crocodilesista.“I think that’s great for both the university and the organization. Ever since I’ve been here SEAMK has been a huge supporter of the crocs, and getting to know the people in there makes it even more special. I appreciate this university and everyone apart of it for working with us to make this a great city for sports and academics.”, kertoo Christian Powell.

 

 

 

Seinäjoki Crocodiles on vuonna 1987 perustettu amerikkalaisen jalkapallon ja cheerleading erikoisseura, joka tarjoaa nuorille laadukkaan urheiluharrastuksen. Seurassa on tällä hetkellä noin 300 jäsentä.

Kuvat: Marko Tuominiemi