fi/Koulutus/Koulutusalat/AMK-tutkinnot

AMK-tutkinnot

Ammattikorkeakouluun voi jatkaa ammatillisen koulutuksen tai lukion jälkeen. Päätoimiselta opiskelijalta tutkinnon opiskeluun kuluu keskimäärin 3,5 - 4 vuotta. Ammattikorkeakouluopinnot jaetaan päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen.

 

Päivätoteutus

Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi.

 

Monimuotototeutus

AMK-tutkinnon voi opiskella aikuisopintoina monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa. Monimuotototeutuksena tarjottavat tutkinto-ohjelmat vaihtelevat vuosittain.

Päivätoteutus on pääsääntöisesti päiväsaikaan arkena tapahtuvaa koulutusta.

AMK-tutkintoon johtavissa päiväopinnoissa käytetään monenlaisia opiskelutapoja. Ryhmätyöt, virtuaaliyritykset, projektipajat, yritystallit, työharjoittelut ja laboratoriotyöt ovat osa niistä. Tutustu eri alojen tutkinto-ohjelmiin ja valintakriteereihin alapuolen valikosta.
 

Aikuiskoulutus toteutetaan SeAMKissa monimuoto-opintoina. Se tarkoittaa, että AMK-tutkinnon voi pääsääntöisesti opiskella töiden ohessa. 

Monimuoto-opinnoissa lähiopetustunnit voivat olla iltaisin tai viikonloppuisin, tai oppitunnit saatetaan järjestää kerran kuussa useampana pitkänä peräkkäisenä päivänä. Tällöin kauempanakin asuvan on helppo osallistua opetukseen. Koulutus saattaa sisältää verkko-opintoja ja itsenäistä opiskelua. 

Tutustu jokaisen koulutuksen omiin valintakriteereihin huolella.

Ylös / Up