fi/SeAMK Info/SeAMK toimii/Yksiköt/SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri kouluttaa jatkossa tradenomeja sekä kulttuurituottajia (AMK). Tradenomiksi voi opiskella kolmessa koulutusohjelmassa: liiketalouden, IB:n sekä kirjasto- ja tietopalveluiden koulutusohjelmassa. Yksikkö tarjoaa tutkintoon johtavaa koulutusta sekä nuorten puolella päiväopiskeluna, että monimuotoisena aikuiskoulutuksena, jonka voi suorittaa töiden ohella.

Tradenomiksi voi lukea myös kokonaan englanninkielisessä IB -koulutusohjelmassa. Yksikkössä on myös kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa liiketalouden koulutusohjelmaa, joista toinen on suomenkielinen ja toinen kokonaan englanninkielinen (MBA).

Lisäksi yksiköstä valmistuu muotoilijoita (AMK), konservaattoreita (AMK) ja pk-yrittäjyyden tradenomeja. Näihin tutkintoihin ei ole jatkossa sisäänottoa.

SeAMK Liiketoiminnan ja kulttuurin koulutus järjestetään Seinäjoella, uusissa Frami F:n toimitiloissa. Framin kampusalueella ovat myös tekniikan, ravitsemisalan ja sosiaalialan koulutukset.

Pk-yrittäjyyden aikuiskoulutusta järjestetään Maakuntakorkeakoulussa, koulutuksia on tällä hetkellä Kauhavalla ja tammikuun 2014 alussa Kurikassa. Lisäksi liiketalouden aikuiskoulutusta tarjotaan myös muilla paikkakunnilla kuin Seinäjoella.
Yhteystiedot
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
PL 412
60101 Seinäjoki

Käyntiosoitteet
Frami F
Kampusranta 11
60320 Seinäjoki

puh. 020 124 5400
liiketalous(at)seamk.fi
kulttuuri(at)seamk.fi

> Henkilöstö > Kartat
Ylös / Up