fi/SeAMK Info/SeAMK toimii/Yksiköt/SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri kouluttaa jatkossa tradenomeja sekä kulttuurituottajia (AMK). Tradenomiksi voi opiskella kolmessa koulutusohjelmassa: liiketalouden, IB:n sekä kirjasto- ja tietopalvelualan koulutusohjelmassa. Yksikkö tarjoaa tutkintoon johtavaa koulutusta sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena, jonka voi suorittaa töiden ohella.

Tradenomiksi voi opiskella myös kokonaan englanninkielisessä International Business -koulutusohjelmassa. Yksikössä on myös kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa liiketalouden koulutusohjelmaa, joista toinen on suomenkielinen ja toinen kokonaan englanninkielinen (MBA) sekä kulttuurialan ylempi AMK-tutkinto. 

Lisäksi yksiköstä valmistuu muotoilijoita (AMK) ja konservaattoreita (AMK). Näihin tutkintoihin ei ole jatkossa sisäänottoa.

SeAMK Liiketoiminnan ja kulttuurin koulutus järjestetään Seinäjoella, Frami F -rakennuksessa. Framin kampusalueella ovat myös tekniikan, ravitsemisalan ja sosiaalialan koulutukset.

Liiketalouden monimuotokoulutusta tarjotaan Seinäjoella. Lisäksi pk-yrittäjyyden monimuotokoulutusta järjestetään Maakuntakorkeakoulussa. 
Yhteystiedot
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
PL 412
60101 Seinäjoki

Käyntiosoitteet
Frami F
Kampusranta 11
60320 Seinäjoki

puh. 020 124 5400
liiketalous(at)seamk.fi
kulttuuri(at)seamk.fi

> Henkilöstö > Kartat
Ylös / Up