GrowUp Students -kilpailijoille | SeAMK

GrowUp Students -kilpailijoille

GrowUp Students -kilpailuun voivat osallistua opiskelijat yksin tai tiiminä, idealla tai valmiilla yrityksellä, suomeksi tai englanniksi. Jokaisessa korkeakoulussa järjestetään omat etukäteisvalmennukset ja semifinaali. Mukana olevista korkeakouluista yhteensä kolme yritysideaa ja yksi valmis yritys jatkavat Seinäjoen ammattikorkeakoulussa järjestettävään finaaliin (yhteensä 16 finalistia).

GrowUp Students -kilpailusta saat rahanarvoisia valmennuksia ja neuvoja, verkostoidut alan asiantuntijoiden kanssa ja voit jopa löytää yhteistyökumppanin. Lisäksi saat kokemusta esiintymisestä ja todistuksen kilpailuun osallistumisesta.

Ilmoittautuminen kilpailuun

Etukäteisvalmennukset

  • SeAMK

    Etukäteisvalmennukset järjestetään Moodlessa online-valmennuksina. Opiskelija saa kurssiavaimen syyslukukauden alkaessa ja hänellä on aikaa suorittaa etukäteisvalmennuksia lokakuun loppuun saakka.

    Etukäteisvalmennusten jälkeen opiskelija osallistuu henkilökohtaiseen sparrauskeskusteluun. Keskustelussa käydään läpi tarkemmin ideaa/yritystä ja miten opiskelija on saanut kehitettyä sitä etukäteisvalmennusten aikana.

    Sparrauskeskustelun jälkeen opiskelija osallistuu kaikkien kilpailijoiden yhteiseen pitchausharjoitteluun, jonka jälkeen hän on valmis semifinaaliin.

Semifinaali

Opintopisteet

  • SeAMK

    Seinäjoen ammattikorkeakoulu myöntää hyväksytysti suoritetusta GrowUp Students -kilpailusta 3 opintopistettä. Tähän kuuluu etukäteisvalmennusten suorittaminen ja osallistuminen kilpailun semifinaaliin.

Finaali

GrowUp Students Finaali järjestetään Teamsissa 15.02.2022 klo 9.30-17.

Finaalissa opiskelija esittelee ideansa/yrityksensä pitchaten koko kilpailun tuomaristolle, joka koostuu mukana olevien korkeakoulujen tuomariston jäsenistä. Pitchausaika on 3 minuuttia.

Pitchauksen jälkeen opiskelija pääsee kertomaan ideastaan/yrityksestään tarkemmin sparrauskierroksilla. Opiskelija osallistuu kolmeen sparrauskeskusteluun, joiden teemat ovat 1) Liiketoimintaidea 2) Myynti ja markkinointi 3) Hinnoittelu ja verkostot. Jokainen keskustelu kestää 20 minuuttia, jonka aikana opiskelija pääsee kertomaan tarkemmin omasta ideastaan/yrityksestään ja asiantuntija antaa neuvoja idean/yrityksen kehittämiseen ja eteenpäinviemiseen.

Kummankin sarjan voittajat valitaan pitchausten ja sparrauskierrosten perusteella. Tuomaristo julkaisee kummankin sarjan voittajat ja heidät palkitaan rahapalkinnoin:

Ensimmäinen sija                       1000€
Toinen sija                                     500€

Lisätiedot kilpailijoille

SeAMK placeholder kuva

Merja Juppo

Lehtori

sähköposti

Merja.Juppo(a)seamk.fi

puhelin

+358408398622