Avoin AMK -opinnot | SeAMK

SeAMKin avoimen AMKin opinnoista maksuttomia työttömille ja lomautetuille

SeAMKin avoimen AMKin ennen 31.12.2021 alkavat yksittäiset opintojaksot ja alle 60 opintopisteen osaamiskokonaisuudet ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille.

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille tapahtuu opintojaksokuvauksen yhteydestä löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Osaamiskokonaisuuksiin ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla, jotka löytyvät aina ko. kokonaisuuksien yhteydestä.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todenne lomautuksesta (Työnantajan antama dokumentti lomautusilmoituksesta tai todistus lomautuksesta. Lomautusilmoituksessa tai lomautustodistuksessa on mainittava ainakin lomautuksen alkamisaika sekä lomautuksen kesto tai sen arvioitu kesto. Huom! Lomautetun kohdalla myös TE-palveluiden Oma asiointi -palvelusta saatu todistus käy) tai työttömyydestä (Todistuksen saa TE-palveluiden Oma asiointi-palvelusta; ryhmät 02 työtön, 03 lomautettu, 07 työllistymistä edistävässä palvelussa, 08 koulutuksessa). Opiskelija myös selvittää itse omalta kohdaltaan opintojen mahdolliset vaikutukset työttömyysturvaetuuksiin.

Huom! Maksuttomuus ei koske avoimen AMK:n polkuopintoja eikä korkeakouludiplomikoulutuksia, joihin on erillinen hakuprosessi.

Lisätiedot: avoinamk@seamk.fi tai jatkuva.oppiminen@seamk.fi