Lisähaku – hae lisähaussa SeAMKiin opiskelemaan | SeAMK

Lisähaku

04.08.2020klo08:00–11.08.2020klo15:00

Hae opiskelupaikkaa jo syksyksi! Lisähaussa 4.-11.8.2020 haetaan syksyllä alkaviin koulutuksiin.

Huom. Sivulla on kevään 2020 yhteishaun lisähaun tiedot. Sivulle päivitetään syksyn 2020 lisähaun tiedot, mikäli lisähaku on käytössä syksyllä.

Lisähaku syksyllä 2020 alkavaan koulutukseen

SeAMKin kevään yhteishaun lisähaku järjestetään ajalla 4. – 11.8.2020. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi  Nettihaku sulkeutuu viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Lisähaussa voit hakea seuraaviin koulutuksiin:

AMK-tutkinnot, päivätoteutukset

  • Agrologi (AMK)
  • Bachelor of Business Administration, International Business
  • Bachelor of Health Care, Nursing
  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
  • Rakennusmestari (AMK)
  • Restonomi (AMK)

Ylemmät AMK-tutkinnot

  • Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
  • Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
  • Master of Business Administration, International Business Management
  • Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen

 

Hakukohteen tiedot Opintopolussa

Hakukohteet ja niiden valintaperusteet on julkaistu Opintopolku-palvelussa. SeAMKissa haettavana olevat kohteet löytyvät hakusanoilla “SeAMK lisähaku 2020”.

Tarkempaa tietoa hakukohteen valintaperusteista löydät Opintopolusta koulutuksen valitsemisen jälkeen välilehdeltä “Hakeminen”. Katso välilehdeltä kohta ”lisähaku” ja löydät tietoa mm. hakukelpoisuudesta ja valintakokeista.

Lisähaun valintakokeet

Valintakokeeseen voivat osallistua kaikki hakukelpoiset hakijat.

Henkilöllisyytesi tarkistetaan valintakokeessa. Varmistathan hyvissä ajoin ennen koetta, että sinulla on jokin voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus. Hyväksyttäviä todistuksia ovat seuraavat: kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi tai poliisin myöntämä suomalainen, kuvallinen henkilökortti), suomalainen ajokortti (mobiiliajokortti hyväksytään), kuvallinen KELA-kortti tai kuvallinen EU/ETA-maan henkilökortti.

Yhteystiedot-sivulta näet kampuksen sijainnin kartalla ja löydät tietoa Framin alueen pysäköinnistä. Varaathan riittävästi aikaa valintakoetilaisuuteen tulemiseen ja oikean paikan löytämiseen.

Mikäli tarvitset valintakokeeseen yksilöllisiä järjestelyitä, ota yhteys hakijapalveluihin: hakijapalvelut(a)seamk.fi 11.8. klo 15.00 mennessä.

Huomaathan, että kevään yhteishaun valintakoetulokset eivät kelpaa lisähaussa, vaan jokaisen hakijan tulee osallistua lisähaun valintakokeeseen.

Tarkempaa tietoa kunkin hakukohteen valintakokeesta löydät Opintopolku-palvelusta koulutuksen valitsemisen jälkeen välilehdeltä “Hakeminen”. Katso välilehdeltä kohta ”Lisähaku” ja sen alta “Pääsy- ja soveltuvuuskoe”.

Opiskelijavalinta ja todistuskopiot

Opiskelijavalinnat julkistetaan viimeistään 19.8.2020. Kaikki hakijat näkevät oman tilanteensa Oma Opintopolku -palvelusta. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee ottaa opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua opiskelijaksi Oma Opintopolku -palvelussa viimeistään 26.8.2020 klo 15.00 mennessä. Ellet ota paikkaa vastaan määräaikana, menetät sen.

Opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä sinun on lisäksi ilmoittauduttava opiskelijaksi annettuun määräaikaan mennessä. Huomaathan, että voit ilmoittautua poissaolevaksi eli siirtää opintojen aloittamista vain lakisääteisten syiden perusteella. Ellet ilmoittaudu määräaikana, menetät opiskeluoikeuden.

Opiskelijaksi hyväksytyn on lisäksi toimitettava pyydettäesssä kopiot lisähaussa käyttämistään todistuksista opiskelupaikan vastaanottamisen määräaikaan eli 26.8.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakijapalvelut(at)seamk.fi. Katso lisätietoja sivulta www.seamk.fi/opiskelijavalinnat. Opiskelijavalinta on aina ehdollinen siihen saakka, kunnes SeAMK on tarkistanut kaikki hakemiseen, hakukelpoisuuteen ja opiskelijavalintaan vaikuttavat tiedot ja todistukset.

SeAMK on tarvittaessa yhteydessä hakijoihin sähköpostitse hakijan hakulomakkeella ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Muistathan siis tarkistaa hakulomakkeesi tiedoista Oma Opintopolku -palvelun kautta, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Seuraa myös aktiivisesti sähköpostiasi ja muista tarkistaa roskapostikansiosi siltä varalta, että viestit päätyvät sinne. Huolehdi, että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä.

Katso opintojen aloituspäivä sivulta www.seamk.fi/uusiopiskelija ko. koulutuksen kohdalta.

Opiskelijavälinehankinnat

Uudelta opiskelijalta edellytetään, että hänellä on käytössään oma henkilökohtainen kannettava tietokone koko opiskelun ajan. Tietokoneessa on hyvä olla vähintään seuraavat ominaisuudet: prosessori-i5 tasoinen pc-kone, mielellään vähintään 8 GB muistilla. Tekniikan yksikössä opiskeleville suositellaan lisäksi hankinnan yhteydessä huomion kiinnittämistä riittävän laadukkaaseen näytönohjaimeen. Käyttöjärjestelmäksi suositellaan Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijan käyttöön toimistosovelluspaketin (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta ja esitysgrafiikka) maksutta opiskelun ajaksi. Lisäksi opiskelijalle tarjotaan maksuton mahdollisuus päivittää käyttöjärjestelmä viimeisimpään Windows-versioon.