Kesähaku – hae kesän lisähaussa SeAMKiin opiskelemaan | SeAMK

Kesähaku

03.08.2021klo08:00 – 10.08.2021klo15:00

Hae opiskelupaikkaa jo syksyksi! Kesän lisähaussa 3.-10.8.2021 haetaan syksyllä alkaviin AMK- ja YAMK-koulutuksiin.

Kesähaku syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen

SeAMKin kesän lisähaku järjestetään ajalla 3. – 10.8.2021. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi  Nettihaku sulkeutuu viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Kesän lisähaussa on haettavana seuraavat koulutukset:

AMK-tutkinnot, päivätoteutukset

  • Agrologi (AMK)
  • Bachelor of Health Care, Nursing
  • Restonomi (AMK)

Ylemmät AMK-tutkinnot

  • Kulttuurituottaja (ylempi AMK)

Hakukohteen tiedot Opintopolussa

Hakukohteet ja niiden valintaperusteet on julkaistu Opintopolku-palvelussa. SeAMKissa haettavana olevat kohteet löytyvät hakusanoilla “SeAMK lisähaku 2021”.

Tarkempaa tietoa hakukohteen valintaperusteista löydät Opintopolusta koulutuksen valitsemisen jälkeen välilehdeltä “Hakeminen”. Katso välilehdeltä kohta ”lisähaku” ja löydät tietoa mm. hakukelpoisuudesta ja valintakokeista.

Valintakokeet

Valintakokeet järjestetään 13. – 17.8.2021 välisenä aikana. Lisätietoa valintakokeista löytyy Opintopolun valintaperusteista.

Voit halutessasi kysyä palautetta valintakokeesta ja sen pisteytyksestä 20.8.2021 klo 10.00-11.00 seuraavasti: 

  • Agrologi (AMK): Anu Katila, anu.katila(at)seamk.fi, 040 830 2430
  • Bachelor of Health Care, Nursing: Marjut Asunmaa, marjut(at)seamk.fi, 0406807117  
  • Restonomi (AMK): Eija Putula-Hautala, eija.putula-hautala(at)seamk.fi, 040 830 3953
  • Kulttuurituottaja (ylempi AMK): Esa Leikkari, esa.leikkari(at)seamk.fi, puh. 040 830 4270 

Opiskelijavalinta ja todistuskopiot

Opiskelijavalinnat julkistetaan viimeistään 19.8.2021. Kaikki hakijat näkevät oman tilanteensa Oma Opintopolku -palvelusta. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee ottaa opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua opiskelijaksi Oma Opintopolku -palvelussa viimeistään 26.8.2021 klo 15.00 mennessä. Ellet ota paikkaa vastaan määräaikana, menetät sen.

Opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä sinun on lisäksi ilmoittauduttava opiskelijaksi annettuun määräaikaan mennessä. Huomaathan, että voit ilmoittautua poissaolevaksi eli siirtää opintojen aloittamista vain lakisääteisten syiden perusteella. Ellet ilmoittaudu määräaikana, menetät opiskeluoikeuden.

Opiskelijaksi hyväksytyn on lisäksi toimitettava pyydettäesssä kopiot kesän lisähaussa käyttämistään todistuksista opiskelupaikan vastaanottamisen määräaikaan eli 26.8.2021 klo 15.00 mennessä Opintopolun hakemukselle. Katso lisätietoja sivulta www.seamk.fi/opiskelijavalinnat. Opiskelijavalinta on aina ehdollinen siihen saakka, kunnes SeAMK on tarkistanut kaikki hakemiseen, hakukelpoisuuteen ja opiskelijavalintaan vaikuttavat tiedot ja todistukset.

SeAMK on tarvittaessa yhteydessä hakijoihin sähköpostitse hakijan hakulomakkeella ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Muistathan siis tarkistaa hakulomakkeesi tiedoista Oma Opintopolku -palvelun kautta, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Seuraa myös aktiivisesti sähköpostiasi ja muista tarkistaa roskapostikansiosi siltä varalta, että viestit päätyvät sinne. Huolehdi, että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä.

Katso opintojen aloituspäivä sivulta www.seamk.fi/uusiopiskelija ko. koulutuksen kohdalta.

Opiskelijavälinehankinnat

Uudelta opiskelijalta edellytetään, että hänellä on käytössään oma henkilökohtainen kannettava tietokone koko opiskelun ajan. Tietokoneessa on hyvä olla vähintään seuraavat ominaisuudet: prosessori-i5 tasoinen pc-kone, mielellään vähintään 8 GB muistilla. Tekniikan yksikössä opiskeleville suositellaan lisäksi hankinnan yhteydessä huomion kiinnittämistä riittävän laadukkaaseen näytönohjaimeen. Käyttöjärjestelmäksi suositellaan Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijan käyttöön toimistosovelluspaketin (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta ja esitysgrafiikka) maksutta opiskelun ajaksi.