Hanki itsellesi syvempää osaamista ylemmällä amk-tutkinnolla

kategoria: Hakijalle
Henkilöitä kuuntelemassa esitystä auditoriossa.

SeAMK Master Schoolin Ylemmässä AMK-tutkinnossa (YAMK) vahvistat ja kehität asiantuntijuuttasi yhdistämällä opiskelun ja työelämän kehittämisen.

SeAMKissa voit suorittaa ylemmän AMK-tutkinnon kuudella eri koulutusalalla. YAMK-tutkintoon kuuluvia opintoja suoritetaan monipuolisia työskentelytapoja hyödyntäen niin kampuksella kuin verkossa.

SeAMKin ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneet kertovat, että he ovat saaneet opinnoista vahvistusta omalle osaamiselleen ja ovat voineet kouluttaa itseään entistä paremmiksi alansa ammattilaisiksi.

Tulevaisuuden kestävän ruokajärjestelmän muokkaajat

 Henkilökuva.Mirka Olin aloitti SeAMKin restonomi (ylempi AMK), ruokaketjun kehittäminen -koulutuksen keskellä koronapandemiaa. Etäopiskelu loi hänen mukaansa haasteita, mutta myös mahdollisuuksia itsenäiseen oppimiseen ja oivalluksiin. Verkostoituminen ja monialainen oppiminen agrologien sekä insinööriopiskelijoiden kanssa avasivat uusia näkökulmia ja loivat pohjan syvemmille ajatuksille.

– Ruokaketjun kehittäminen on nyt jos koskaan tärkeää. Elämme valtavan murroksen aikaa. Kotimaisen ruoan tuotannon, elintarvikealan, ruokapalveluiden ja koko ruokajärjestelmän on oltava edelläkävijänä. Suosittelen lämpimästi SeAMKin YAMK-koulutusta kaikille, jotka haluavat olla mukana muokkaamassa tulevaisuuden ruokajärjestelmää entistä kestävämmäksi, Mirka sanoo.

Lue Mirkan blogikirjoitus täältä »

Opinnoista apua esimies- ja johtamistaitojen kehittämiseen

Henkilökuva.Tutkinnanjohtajana Seinäjoen poliisin rikostutkintayksikössä työskentelevä Markku Kaperi innostui ensin suorittamaan tradenomi (AMK) -opinnot ja sen jälkeen vielä polkuopintoina tradenomin ylemmän AMK-tutkinnon (YAMK) liiketoimintaosaamisesta. YAMK-tutkinto on jo nyt auttanut Markkua etenemään urallaan, joten hän kokee opinnoista olleen hänelle merkittävää hyötyä.

– Opinnot kehittivät ainakin omia esimies- ja johtamistaitojani. Otin vapaavalintaisiin opintoihini juuri näitä esimiestyön ja johtamisen eri opintojaksoja. Lisäksi opin valtavan paljon muitakin tärkeitä asioita. Opinnoista on ollut hyötyä erityisesti talousrikostutkinnassa, koska opinnoissa käytiin läpi yritysmaailmaan liittyviä asioita, kuten esimerkiksi kirjanpitoa ja verotusta, kertoo Markku.

Lue Markun blogikirjoitus täältä »

Voit tutustua YAMK-opiskelijoiden ja -valmistuneiden tarinoihin SeAMK Blogeissa.

Kuuntele myös mielenkiintoisia SeAMK Master School -podcasteja

SeAMK TALK.

SeAMK TALK -podcasteissamme on nyt viisi uutta jaksoa, joissa keskustellaan YAMK-tutkinnoista ja niissä opiskelemisesta. Kuuntele podcastit täällä »