Ravitsemisala | SeAMK.fi

Ravitsemisala

Restonomi tuntee ruoan!

Restonomina tarkastelet ruokaketjua nimenomaan ruoan näkökulmasta. Sinulle tärkeää on ruoan ravitsemuksellisuus, turvallisuus, taloudellisuus ja kokemuksellisuus. Ensimmäisenä vuonna opintojasi tuotat ruokapalveluja koulun opetusravintola Prikassa, toisena johdat ravintolaa. Näin saat hyvät eväät tulevaan esimiestyöhösi, vaikkapa ravitsemispalvelualan johtajana.

Restonomi (AMK) on kansainvälistyvä, mutta paikallisuutta arvostava ammattilainen, jolla on niin käden taitoja kuin liiketoimintaosaamistakin. Hän on työelämän kehittäjä, joka huomioi kuluttajan tarpeet ja kantaa yhteiskunnallista ja ekologista vastuuta. Restonomi on ravitsemisalan ammattilainen, joka saa ravinnosta aikaan ruokaelämyksen.

SeAMKissa restonomiopiskelijana syvennät tietojasi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Tarjolla on muun muassa opintoja ravitsemuksesta, palveluliiketoiminnan ja ruokapalvelujen kehittämisestä. Tie restonomiksi ja työelämään on näin sinun omissa käsissäsi!

Ravitsemisalan koulutukset

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

 

Katso myös muut ruoka-alan koulutuksemme!

SeAMKissa voi opiskella 6 koulutusalalla:

Miksi valita SeAMK?

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on toistamiseen Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2021 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMK on paras paikka opiskella. Lisäksi SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt sekä parhaat palaute- ja arviointikäytännöt ja työelämäyhteydet. (Lähde: vipunen.fi)

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)