SeAMK julkaisee podcast-sarjan | SeAMK.fi

SeAMK julkaisee podcast-sarjan

kategoria: Hakijalle
Vanhanmallinen mikrofoni ja teksti SeAMK keltaisella pohjalla.

SeAMK julkaisee korkeakouluopiskelijoille ja korkeakouluopinnoista kiinnostuneille suunnatun podcast-sarjan 9.9.2022 Spotifyssa ja muissa tunnetuimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Podcast-sarjassa käsitellään opiskelua SeAMKissa, Seinäjokea opiskelijakaupunkina sekä opiskelijan arkea.

– Uudessa podcast-sarjassamme pääsevät ääneen muun muassa opiskelijamme, henkilökuntamme ja alumnimme. Podcastilla tarjoamme aikaan ja paikkaan riippumattoman mahdollisuuden seurata SeAMKin toimintaa, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Outi Kemppainen.

Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan uuden opiskelijan aloituksesta. Jakson vieraana on SAMOn hallituksen puheenjohtaja Esa Rajala, joka jakaa omia kokemuksiaan ja kertoo konkreettista faktaa opiskelijayhdistysten, Seinäjoen kaupungin sekä SeAMKin tarjoamista palveluista.

SeAMKin viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijat Jerry Laiho ja Eerik Kantokoski toimivat podcastin ylläpitäjinä ja päätoteuttajina. Podcasteja pyritään julkaisemaan useampi tämän vuoden aikana. Jokaisessa jaksossa vieraana on eri asiantuntija jakson aiheen mukaisesti.

– Minulle on ollut ilo päästä toteuttamaan podcast-sarjaa. SeAMKilta löytyy hyvät ja monipuoliset studiotilat, jotka helpottavat ja mahdollistavat podcastin toteutusta. On myös kiva, kun podcastin suunnittelussa on vapaat kädet, joka tekee podcastista opiskelijan näköisen, kuvailee harjoittelija Jerry Laiho.

SeAMKin podcast-sarjaa julkaistaan Acast-podcastalustalla, josta se jaetaan myös muihin suoratoistopalveluihin. Podcastien tekstivastineet voit lukea halutessasi SeAMKin podcast-nettisivulta.

Podcast on hyvä tietolähde uusille opiskelijoille, nostalginen muistelu vanhoille opiskelijoille ja viihdyttävä ohjelma kaikille.  Mahdollisia palautteita ja aihetoiveita voit esittää osoitteeseen viestinta@seamk.fi.

Kuuntelun iloa!