Hilkka Anttila Kampustalon Sodexolta voitti arvostetun PRO-palkinnon

kategoria: SeAMK Info
Nainen mustassa iltapuvussa palkintopokaali kädessään gaalatilaisuuden lavalla.
Hilkka Anttila voitti ammattikeittiöiden työntekijöiden PRO-palkinnon Helsingissä järjestetyssä gaalassa.

Tuhannesti onnea Hilkalle! Kampustalon Sodexon Hilkka Anttila voitti keskiviikkoiltana Suomen ammattikeittiöiden ja ravintoloiden arvostetun PRO-palkinnon Ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Horeca-ammattilaisten hulppea gaala järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla 18.1.2023.

Anttilan valinta finalistikolmikkoon julkaistiin loppuvuodesta. SeAMKilaisten oli helppo tunnistaa finalistiesittelystä asiakaspalvelutyöstä nauttiva “pullatäti”.

“Anttila on tyytyväinen työhönsä, sillä hän on aina halunnut olla pullatäti. Työ on hyvin monipuolista, ja parasta siinä on aina iloisen Anttilan mukaan asiakkaiden kohtaaminen. Palkkaakin tärkeämpi on hyvä ja toimiva työyhteisö. Hän kokee vahvasti olevansa oikealla alalla ja tuntee niin ammattitaitoa kuin ammattiylpeyttäkin sen lisäksi, että nauttii työstään. “Asiakas on aina 1.” Päivittäiset kävelyt ja luonnossa liikkuminen ovat Anttilan henkireikä.”

Kuvia ja uutisia tapahtumasta on luettavissa Avec Median sivuilta.