Ilta- ja viikonloppuopinnot | SeAMK

Ilta- ja viikonloppuopinnot

SeAMKissa järjestetään opetusta myös iltaisin ja viikonloppuna. Monesti nämä ilta- ja viikonloppuopinnot kuuluvat monimuoto-opintoina järjestettäviin tutkintokoulutuksiin.

Yksittäiset opintojaksot

Yksittäisille opintojaksoille voi osallistua Avoimen AMK:n kautta. Avoimen AMK:n yksittäiset opinnot ovat joustava mahdollisuus suorittaa opintoja ikään tai opintotaustaa katsomatta. Samalla yksittäiset opinnot voivat täydentää ja ylläpitää ammattitaitoa.

Avoimen AMK:n kautta voi opiskella pääsääntöisesti myös koko ensimmäisen opiskeluvuoden oppimäärän ennen tutkintoihin hakeutumista. Näitä opintoja kutsutaan polkuopinnoiksi. Hakeutuessa tutkinto-opiskelijaksi Seinäjoen ammattikorkeakouluun, polkuopinnot voidaan hyväksyä soveltuvin osin osaksi tutkintoa.

Avoimen AMK:n opintotarjonnasta voi tarkastella, mihin aikaan ja missä opinnot on järjestetty. Opintotarjonnasta voi myös katsoa tarkemmin opintojen sisällöt.

Monimuoto-opinnot

Monimuoto-opintoina on mahdollista opiskella koko AMK-tutkinto. Tällöin koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa. Monimuoto-opintoja järjestetään nimensä mukaisesti monella eri tavalla. Usein niiden opiskelu on työssä käyvälle käytännön järjestelyjen kannalta helpompaa kuin päiväopinnot.

Lisätietoa ilta- ja viikonloppuopinnoista

SeAMK placeholder kuva

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501