Ruoka-ala

Ota haltuun koko ruokaketju pellolta pöytään!

Ruoka-ala yhdistää kolmen eri alan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnan. Ruokaketju pellolta pöytään tulee tutuksi näiden alojen yhteisissä opinnoissa ja projekteissa.

Jos haet agrologiksi olet ruokaketjun alkupäässä. Opintosi sisältävät kasvituotantoa, kotieläintuotantoa ja teknologiaa, mutta myös liiketaloutta. Tulevaisuudessa näet itsesi maaseudun kehittäjänä tai maatalousyrittäjänä, miksei pankin johtajanakin.

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörin opinnoissa tarkastelet ruokaketjua raaka-aineiden näkökulmasta, siitä miten niistä valmistuu elintarvikkeita. Opit miten elintarviketuotteita kehitetään ja valmistetaan sekä miten bioteknologiaa voi hyödyntää valmistusprosessissa.

Restonomina tarkastelet ruokaketjua nimenomaan ruoan näkökulmasta. Sinulle tärkeää on ruoan ravitsemuksellisuus, turvallisuus, taloudellisuus ja kokemuksellisuus. Ensimmäisenä vuonna opintojasi tuotat ruokapalveluja koulun opetusravintola Prikassa, toisena johdat ravintolaa. Näin saat hyvät eväät tulevaan esimiestyöhösi, vaikkapa ravitsemispalvelualan johtajana.

Luonnonvara-alan koulutukset

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

 

Ravitsemisalan koulutukset

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

 

Tekniikan alan tutkinnot

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Englanninkieliset koulutusohjelmat

SeAMKissa voi opiskella 6 koulutusalalla:

Miksi valita SeAMK?

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opetuksessa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) menestys opiskelijoiden arvostamana korkeakouluna jatkuu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2023 tuloksissa, joissa SeAMK sijoittui toiselle sijalle. Tämä täydentää viimeisten viiden vuoden hienon sarjan, jossa SeAMKilla on ollut kolme perättäistä ykköstilaa sekä yksi sijoitus kolmantena. Meillä SeAMKissa on Suomen parhaat oppimisympäristöt ja työelämäyhteydet. Opetuksessa, opiskelussa, opiskelutyytyväisyydessä, opiskelun tukipalveluissa sekä palautteessa ja arvioinnissa SeAMK sijoittui hienosti toiselle sijalle. Sijoitus kärkikolmikossa tuli lisäksi työelämäneuvonnassa ja opinnäytetyössä. (Lähde: vipunen.fi)

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)