Avoimet ovet SeAMKissa | SeAMK

Avoimet ovet SeAMKissa

#

Tervetuloa tutustumaan SeAMKin ajankohtaisiin kuulumisiin sekä SeAMK Kampuksen oppimisympäristöihin!

Avoimien ovien ohjelman avaa Frami F:n lasipalatsissa kello 14.00 rehtori-toimitusjohtaja Jaakko Hallila ajankohtaiskatsauksellaan.

Noin kello 14.20 alkaen on mahdollisuus tutustua SeAMKin oppimisympäristöihin ja laboratorioihin neljän erilaisen kiertokävelyn avulla. Valitse kierros, jolle haluat osallistua, tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kierrokset

  • Vaihtoehto 1: Tekniikkaa ja bisnestä: Frami F ja Frami H (mm. rakennustekniikan laboratorio, konetekniikan laboratorio, Y-Zone)
  • Vaihtoehto 2: Ruokaa ja kulttuuria: Frami E ja Frami A (mm. opetusravintola Prikka, kulttuurituotannon studio, Frami Food Lab, XR-laboratorio)
  • Vaihtoehto 3: Terveyttä ja hyvinvointia: Kampustalo (mm. SeAMK Älykoti, simulaatiotilat, Living Lab -konsepti)
  • Vaihtoehto 4: Yleiskierros SeAMK Kampuksella: Tutustuminen koko kampukseen ja oppimisympäristöihin (vähemmän yksityiskohtaista tilojen esittelyä)

Kierrosten jälkeen kello 15.15. alkaen on kahvitarjoilu ja mahdollisuus keskusteluun Frami F:n Lasipalatsissa. Kahvi on tarjolla kello 16 saakka, joten kierrokset voivat jatkua osittain kello 15.15 jälkeenkin.

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen osallistuvilta edellytetään ilmoittautumista turvallisuuden ja tilakapasiteetin vuoksi. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä viimeistään 15.8.2022.