Boostaa bisnestäsi kiertotaloudella -webinaari | SeAMK

Boostaa bisnestäsi kiertotaloudella -webinaari

#

Kiinnostaako yritystäsi kiertotalouden tarjoamat uudet liiketoimintamahdollisuudet ja ratkaisut? Kiertotalous on yksi merkittävimmistä kasvualoista globaaleilla markkinoilla ja sillä on arvioiden mukaan noin 2-3 miljardin euron vuotuinen potentiaali Suomen kansantaloudelle vuoteen 2030 mennessä. Kiertotalouden omaksuminen osaksi yrityksen liiketoimintaa tarjoaa kilpailuetua suhteessa muihin ja varmistaa, että toiminta vastaa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien muuttuviin vaatimuksiin.

Webinaarimme tarjoaa käytännön tietoa Etelä-Pohjalaisille pk-yrityksille siitä mitä kiertotalous tarkoittaa ja millaisia liiketoimintamahdollisuuksia se tuo mukanaan. Tule kuulolle ja hyödynnä samalla tilaisuus vaihtaa ajatuksia alueen muiden yritysten kanssa!

Ohjelma

09.00    Tilaisuuden avaus ja webinaarietiketti, Krista Mäki, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

09.10    Kiertotalousbisneksen kirkkaampi tulevaisuus, Riikka Kinnunen, Kierivä oy

10.00    Vastuulliset ja innovatiiviset ratkaisut, case: Koskenkorvan tehdas, Miika Jokinen, Anora Oy (ent. Altia Oy)

10.30    Keskustelua ryhmissä

10.45    Yhteenveto ja päätössanat, Laura Könönen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Puhujien esittelyt

Riikka Kinnunen (FM) on kokenut kiertotalouden asiantuntija, jolla on näyttöjä kiertotalousliiketoiminnan edistämisestä ja menestyksekkäästä fasilitointikokonaisuuksien hallinnasta. Kiertotalouden liiketoimintamallit ja niihin liittyvät ohjauskeinot, selvitykset ja projektit ovat Riikan erityisosaamista. Riikka on lisäksi taitava kouluttaja, valmentaja ja motivoija.

Miika Jokisella (DI) on vahva kokemus teollisesta markkinoinnista ja innovaatioiden kaupallistamisesta sekä lisäarvopalveluista eri teollisuudenaloille. Innovaatiot ja kiertotalous ovat keskiössä Koskenkorvan tehtaalla, jossa tuotetaan kotimaisesta ohrasta viljaviinan lisäksi mm. etanolia lääketeollisuudelle ja maalämpösovelluksiin, tärkkelystä paperi- ja kartonkiteollisuudelle, rehujakeita sekä hiilidioksidia tomaattiviljelmille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella.

Tilaisuus on ilmainen.

 

Webinaari toteutetaan osana EAKR-rahoitteista Kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaalle – CircEPOs -hanketta.

Euroopan unionin lippu.SeAMKin logo.  Euroopan unionin lippu.