OSMO-hanke: Inspiroivat ruoka-annokset ja viimeistelty esillepano

Inspiroivat ruoka-annokset ja viimeistelty esillepano, 12.4. klo 12–16, Lähiopetus: Sedu

Huom. Lähiopetukseen mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan rajattu osallistujamäärä.

OSMO-hankkeen koulutuksessa perehdytään käytännönläheisesti inspiroivien ruoka-annosten suunnitteluun ja annosten houkuttelevan esillepanon ja viimeistelyn toteuttamiseen. Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Kouluttajana toimii Jari-Markus Peltokoski Sedusta.

Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat sekä mahdolliset alan vaihtajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.

Koulutuksen keskeinen sisältö:

  • Alku-, pää- ja jälkiruoka-annosten suunnittelu ja budjetointi
  • Eri komponenttien muodot, rakenne ja värit
  • Ruoanvalmistuksen ajoitus ja jaksotus
  • Annosten houkutteleva esillepano ja viimeistely

Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja saapumisohjeet pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit

Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.