Ketterät strategiat | Tarvitseeko pienikin yritys todella strategian? | SeAMK

Ketterät strategiat | Tarvitseeko pienikin yritys todella strategian?

#

Tarvitseeko pienikin yritys todella strategian? tilaisuus torstaina 21.10.2021 klo 14.00–15.30, Teams

Kuuluuko strategia pienenkin yrityksen arkeen, onko se jotain vaikeaa tai tylsää, tai peräti tarpeetonta? Vai voisiko siitä olla aidosti hyötyä?

Luennolla saat evästystä, miksi pienyrittäjä tarvitsee strategian, mitä hyötyjä siitä on, miten oma tuloksellisuus voi nousta sen kautta ja miten se voi tuoda myös jäsennystä omaa elämään. Strategia hyödyttää myös asiakkaalle tai muille sidosryhmille viestimisestä ja nostaa niin yrityksen taloutta kuin arvoa. Erityisen hyvä strategiaa olisi pysähtyä miettimään silloin, kun yrityksellä on edessä jotain merkittäviä muutoksia, kuten sukupolvenvaihdos tai yrityksen myynti. Strategiasta on konkreettista apua myös rahoituksen saamisessa, rekrytoinneissa ja henkilöstönjohtamisessa. Tämä luento toimii johdantona keväällä 2022 järjestettäviin strategiatyöpajoihin.

Tule kuuntelemaan, miten strategiatyön avulla myös teidän yrityksenne voi parantaa menestyksen edellytyksiä.

Puhujana tilaisuudessa on yksi Suomen keskeisimmistä strategia-asiantuntijoista, Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja ja Vaasan yliopiston strategiatutkija Maarika Maury. Maury on tunnettu siitä, että hän osaa yksinkertaistaa mutkikkaatkin strategiat toimiviksi. Hän on innostava esiintyjä ja kertoo oivaltavia ja hauskojakin tarinoita yrittäjän arjesta ja osaa tehdä strategiasta tärkeän arkipäivän työkalun yrittäjälle.

Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena. Kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Koulutus on osa Seinäjoen ammattikorkeakoulun koordinoimaa Pienten yritysten ketterät strategiat- hanketta.

Lue lisää hankkeen kotisivuilta ja käy tykkäämässä Facebook-sivustamme.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella.