MiB goes Seinäjoki – Jatkuvan oppimisen iloa!

Kampusvierailulla pääset tutustumaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin Seinäjoella ja verkossa, ja tapaat muita samanhenkisiä äitejä.

The language of this meeting is Finnsih. Feel free to participate, study planning professionals will serve you in English too.

MiB Goes Seinäjoki 14.8.24 klo 17-19

Jatkuvan oppimisen iloa! Vierailu yliopistoyhteisössä

Student Hub ja Timo-luokkahuone, Kampusranta 9 C, 2. kerros, Seinäjoki.
Leikkihuone, jossa lapset voivat piirtää ja leikkiä itsenäisesti luentosalin vieressä.

Milloin olet viimeksi ottanut aikaa urahaaveillesi? Oletko pysähtynyt miettimään, mitä oikeasti haluat ja miten? Kuinka paljon työtä se vaatii, onko sinulla rahaa ja resursseja sen toteuttamiseen?

Useimmille ihmisille tulee aika, jolloin on aika ottaa ruori käteen ja ohjata uraa haluamaasi suuntaan. Ensimmäinen askel kohti unelmiesi uraa on kysyä itseltäsi, mikä on unelmasi? Mitä haluat saavuttaa? Kun tiedät, mistä unelmoit, on aika alkaa miettiä, miten voit saavuttaa unelmasi. MiB Pohjanmaa haluaa auttaa sinua urahaaveissasi! Olemme vaikuttava verkosto naisäitejä, jotka haluavat valita perheen ja uran välillä. Olisiko uusi opintokokonaisuus ensimmäinen askel kohti unelmauraa?

Tilaisuudessa voit tutustua jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin Seinäjoella ja verkossa sekä tavata muita samanhenkisiä äitejä. Tilaisuus on avoin kaikille jäsenille ja muille kiinnostuneille.

Esitelmien pääkieli on suomi, mutta opastamme mielellämme Mothers in Business ja jatkuvan oppimisen maailmaan Seinäjoen korkeakouluyhteisössä myös englanniksi. Älä epäröi kysyä!

16.45 Kahvi ja välipala

17:00 Tervetuloa! MiB:n avauspuheenvuoro ja Kampus 2030 -hankkeen esittely.

17.15 Jatkuvan oppimisen mahdollisuudet Seinäjoella ja verkossa

Tule kuulemaan monipuolisista oppimismahdollisuuksista. Haluaisitko opiskella huviksesi, löytää väylän korkeakouluopintoihin tai päivittää tutkintosi? Miten yhdistää perhe, opiskelu, urakehitys?

SeAMKin, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston ja Seinäjoen yliopistokeskuksen asiantuntijat esittelevät ajankohtaisia avoimia kursseja, opintokokonaisuuksia, tutkintoja ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia Seinäjoella.

18.00 Keskustelua ja kysymyksiä koulutuksesta ja urakehityksestä, kahvia ja pientä purtavaa, verkostoitumista.

Tilaisuus päättyy klo 19.00

Tilaisuus on maksuton. Järjestäjinä MiB Pohjanmaa ja Kampus 2030 -hanke (SeAMK, Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Seinäjoen yliopistokeskus UCS).

Ilmoittautuminen viimeistään 7.8.24 mennessä.