Miten osaava työvoima ja työnantaja kohtaavat? | SeAMK

Miten osaava työvoima ja työnantaja kohtaavat?

Miten osaava työvoima ja työnantaja kohtaavat? – näkökulmia rekrytointiin

Uuden työntekijän rekrytointi on yritykselle aina merkittävä investointi. Silti siihen käytetään usein liian vähän aikaa ja rahaa. Odotukset ovat korkealla, usko yrityksen tunnettuuteen ja vetovoimaan on vankkumaton. Laitetaan hakuilmoitus yrityksen somekanaviin, jotka muuten nukkuvat Ruususen unta. Odotetaan hakemuksia. Petytään, kun haku ei tuota timanttisia kandidaatteja. On kuitenkin kiire saada tekijä. Palkataan kaveri, joka ensivaikutelmalta ei aivan vakuuta, mutta toisaalta ei pyydä paljoa palkkaakaan.

Jokainen yritys on varmasti kerran hätiköinyt ja pettynyt rekrytoinnissa. Mitä jos ensi kerralla hoidettaisiin rekrytointi huolella: käytettäisiin enemmän aikaa, millaista osaamista tarvitsemme tulevaisuuden tarpeita ajatellen. Käytettäisiin enemmän rahaa esim. haun näkyvyyteen ja henkilöarviointeihin. Tulisi enemmän hittejä kuin huteja.

Tule kuuntelemaan näkökulmia rekrytointiprosessista. Koulutuksessa tuodaan esiin, miten rekrytointia on hyvä lähteä suunnittelemaan ja millä eväillä on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Koronatilanteen takia koulutus järjestetään Teams-toteutuksena.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä lomakkeella.