OSMO-hanke: Hanki osaamista ravitsemisalalle 1/7: Työskentely ravintola- ja catering-alalla | SeAMK.fi

OSMO-hanke: Hanki osaamista ravitsemisalalle 1/7: Työskentely ravintola- ja catering-alalla

Hanki osaamista ravitsemisalalle 1/7: Työskentely ravintola- ja catering-alalla

OSMO-hankkeen toteuttama Hanki osaamista ravitsemisalalle -täsmäkoulutus on kuukauden mittainen, työn ohessa suoritettava kokonaisuus, joka sisältää 7 Teams-luentoa, ohjattua työelämässä oppimista ja osallistujalähtöistä ohjausta koulutuksen aikana.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka jo työskentelevät ravitsemisalalla, mutta eivät omaa alan koulutusta. Niin ikään koulutus soveltuu heille, jotka ovat kiinnostuneita ravitsemisalasta tai vaihtamassa alalle, mutta eivät omaa alan koulutusta.

Koulutuskokonaisuuden aikana opitaan ravitsemisalan perustaitoja erityisesti asiakaspalvelun, tarjoilun ja keittiötyöskentelyn osalta. Kouluttajana toimii Minna Luomanen Sedusta.

Ensimmäisen verkkoluennon aihe ja aika:

  • Työskentely ravintola- ja catering-alalla; perehdytys, ergonomia, hygienia ja omavalvonta, 25.9.2023 klo 15-17, Teams-luento

Tutustu tarkemmin koulutuskokonaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan:

Hanki osaamista ravitsemisalalle – Sedu

Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistuksen osallistumisestaan ja Teams-linkin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja:

Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.